No a dalej aby sa statusy ukazovali ako maju, aby neboli fantomove TS, aby sa v blogoch zobrazovali videa a neviem teraz narychlo co este no fantomove tagnutia to uz je taka tradicia tie by som asi aj nechal a vsetko co funguje dobre by som nechal tak lebo pri novom birdzi sa vzdy niec co je dobre posere a este ma napadlo mazanie komentov aby neislo len jednym dotykom/klikom ale wby to pytalo potvrdenie lebo potom omylom zmazem komenty
ked niekoho zablokujem aby som ho nikde nevidela uz
vratit normalne hviezdicky na blogy, toto je ako v pomocnej skole davat smutne alebo pobavilo, fakt
Určite starú nástenku a pridávanie fotiek priamo z počítača do komentu. Voľakedy bolo to hlasovanie lepšie, celkovo bola táto stránka lepšia, aj s týmito anonymnými hviezdičkami je to des. Ak tak, doplnil by som aj neanonymné hviezdičky na skúšku.
A blokovaní by nemali byť na očiach tých, ktorí ich blokujú!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Keďže pre niekoho je kurva ťažké odhlásiť sa a už sa neprihlásiť.
A potom sem aj tak dolezú späť.
No a dalej aby sa statusy ukazovali ako maju, aby neboli fantomove TS, aby sa v blogoch zobrazovali videa a neviem teraz narychlo co este no fantomove tagnutia to uz je taka tradicia tie by som asi aj nechal a vsetko co funguje dobre by som nechal tak lebo pri novom birdzi sa vzdy niec co je dobre posere a este ma napadlo mazanie komentov aby neislo len jednym dotykom/klikom ale wby to pytalo potvrdenie lebo potom omylom zmazem komenty
vratit normalne hviezdicky na blogy, toto je ako v pomocnej skole davat smutne alebo pobavilo, fakt
A blokovaní by nemali byť na očiach tých, ktorí ich blokujú!