@ps102 Dobre tak nový dajme tomu niečo z roku 2013, 2014. A dobrý? Tak hej dobrý je subjektívne vyjadrenie, niečo čo zaujalo, nie niečo akčné ani nič primitívne, taký skôr film na zamyslenie, niečo aj pekné, nie krvavé ...
ak hladas dobry film tak odporucam FUJIFILM Kinofilm NSUPERIA 200
dobra kvalita fotiek, nikdy som s nim nemal ziadne problemy... a mas to v baleni tri filmy rovno, za 9 eur, kazdy film ma 36 zaberov.
Myslim, ze aj v porovnani s ostanymi cenovo/kvalitou, je velmi dobry prave tento lebo ma citlivost ISO 200. A kedze kazdy tuzi po kvalite a cistote zaberov, tak pouzili stvorvrstvovu technologiu.
Dedukujem teda, ze ked porovnam vsetky atributy, mozem ti odporucit tento film, tazko najst lepsi.
@dumbledore
cakal som nejaku agresivnejsiu odpoved na moj lacny prelacny vtip...
ale ak mam poradit, hodne dobry neznamy film je film calvary
irska cierna komedia...
Tie nové filmy nepoznám, ale ak si nevidel, tak odporúčam Bucket list, kým si po nás príde. Včera som sa na to dívala a fakt, podľa mňa jeden z najlepších filmov čo som videla.
Alebo (tiež staršie) The Butterfly circus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
dobra kvalita fotiek, nikdy som s nim nemal ziadne problemy... a mas to v baleni tri filmy rovno, za 9 eur, kazdy film ma 36 zaberov.
Myslim, ze aj v porovnani s ostanymi cenovo/kvalitou, je velmi dobry prave tento lebo ma citlivost ISO 200. A kedze kazdy tuzi po kvalite a cistote zaberov, tak pouzili stvorvrstvovu technologiu.
Dedukujem teda, ze ked porovnam vsetky atributy, mozem ti odporucit tento film, tazko najst lepsi.
cakal som nejaku agresivnejsiu odpoved na moj lacny prelacny vtip...
ale ak mam poradit, hodne dobry neznamy film je film calvary
irska cierna komedia...
Alebo (tiež staršie) The Butterfly circus.
suhlasim