mne to predpísala doktorka a mne to moc nezaberá ....už to nepijem.. ale pila som to od septembra minulého roka-lebo som mala žaludoč.probl. (52kg som mala) ... stále som si udržiavala moju váhu až zrazu na prelome mája /júna som bola na kontrole a mala som 46kg. čo je dosť zaujímavé:/ prestala som ich piť koncom júna a teraz mám 49kg. Takže mne to nejako moc nepomohlo aj keď som veľmi chcela a dúfala som v to. Ale moja teta to brala 3 krabičky/fľaštičky (záleží na výrobcovi) denne a behom 2 mesiacov pribrala 3 kg.
priberá máš v tom strašne veľa tých látok z ktorých sa priberá
Mám kamarátku ktorá má strašný problém pribrať ,pretože má zrýchlené trávenie a nemôže zato . Proste sa s tým nedá nič robiť,tak pije tie nutridrinky. a každým dńom to na nej vidieť viac a viac ... efekt pribratia. ale začína sa aj tvarovať takže je dobré že nevyzerá ako taká gulička ale skôr sa z nej začína stávaŤ žena. len si k tomu dopomáha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Mám kamarátku ktorá má strašný problém pribrať ,pretože má zrýchlené trávenie a nemôže zato . Proste sa s tým nedá nič robiť,tak pije tie nutridrinky. a každým dńom to na nej vidieť viac a viac ... efekt pribratia. ale začína sa aj tvarovať takže je dobré že nevyzerá ako taká gulička ale skôr sa z nej začína stávaŤ žena. len si k tomu dopomáha