O chvíľu budem patriť do klubu nespravodlivo plešatých
Ľudze,
Tak čo na tú moju hlavu, aby mi prestali vypadávať vlasy, revitalizovali sa vlasové korienky a obnovila sa celková štruktúra vlasov? Kurnik, 23 ročný mladý chlap a aby začínal plešatieť? Tak to teda nie, a ešte k tomu je aj taká blb
Nič si z toho nerob.....aj plesati vyzeraju super Bruce Willis vyzera uplne super a vobec mi nevadi ze je starsi Tak hlavu hore a ber to ako prednost ze budes plesaty
Kebyze si baba tak ti poviem ze si daj hennu - nieco ako farba na vlasy da sa kupit normalne v dmku... a strasne to zlepsi kvalitu vlasov aj menej vypadavaju... vlastne si to myslim mozes dat aj ked si chalan, ale nvm ako ti to chyti... je to stara indicka prirodna vec... a pomaha
najlepšie by bolo ísť za lekárom, myslím si, že dermatológom, aby on zistil aká je príčina vypadávania tvojich vlasov. či je to pre nedostatok zinku alebo železa, z genetických príčin alebo pre zlé návyky, fajčenie, atď...ak nechceš pátrať po príčinách vypadávania vlasov skús bioskalin. možno ti pomôže
pozrite si na gugli Devina Townsenda, jak chudak dopadol a tiez si z toho nic nerobi aj ja to mam v genoch ale tak co uz, kazdy moze dobre vypadat (ked sa chce)
dobinka: bruce willis môže mať kopec "fyzických nedostatkov", aj tak z neho bude žiariť silná charizma
folky, s tým veľa nenarobíš, vyzerá to na geneticky podmienenú vlastnosť, a máš pravdu, doba je fakt blbá, lebo ženy si vraj musia holiť nohy, je to dosť otravné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale tak niee.. no bud ten šampon,a ked je to vrodene tak s tym nič nenarobiš
no čo už s genetikou...
folky, s tým veľa nenarobíš, vyzerá to na geneticky podmienenú vlastnosť, a máš pravdu, doba je fakt blbá, lebo ženy si vraj musia holiť nohy, je to dosť otravné...