ono to funguje asi tak , že mi máme le´pšie vivinutý zmysel pre techniku , no ženy majú hemisféry samostatne napojené na podnety .. a teda myslia na viac vecí naraz ... vraj muži nevedia nikdy myslieť na dve veci naraz ... a myslím žeto tak aj je
Hlasujem, za zeny, ale len preto ze oni maju z toho strasne komplexi. Ani v obdoby emacipacie, nie a nie sa vyrovanat muzom.
ked si urobim zoznam vedcov, vynalezcov, spisovatelov, skladatelov, myslitelov... od staroveku po novovek a v sucasnosti laureatov nobelovich cien, tak mi je jasne ktore pohlavie v nom nebude mat velky priestor
podla mna sa na tuto otazku neda odpovedat presne,
ak by sme brali inteligenciu ako schopnost prisposobit sa okoliu, tak je velmi tazke kvalitne posudit ako ktora zena alebo chlap sa prisposobuje svojmu okoliu ako dokazal prostredie spozorovat a vediet to vyuzit v svoj prospech, a nie to este robit statisticky
a moze sa to dat brat roznymi sposobmi... napr. kto vymyslel kolko vynalezov, ake ma kto IQ, EQ, zrucnosti, ide o to ze aj keby baba napr. vobec nemala matematicke schopnosti, moze byt tak prefikana, ze si ziska manzela akeho chce, a o to jej vlastne aj slo ma co chcela, ten sposob ako ho ziskat mohol byt maximalne inteligentny ale to by sa pri inteligencii ako takej vobec nebralo do uvahy
a čo ja viem viac je múdrych žien ako mužov ale ženy su kvantita a muži kvalita sú lepší. Ale ženy nebojte sa muži sú práve preto blázdni tak nechci te byť také
zeny . mam na to komplet teoriu (ktora je objasnenim toho , co zazivame v praxi). Muzi maju sice o 2% viac neuronov , avsak ich mozog je napriek tomu menej vhodny pre zivot v dnesnej spolocnosti. Takze zeny.
múdrosť a inteligencia sú len tak mimochodom 2 veci a podľa mňa ako sa to vezme, muži rozmýšľajú viac technicky, ženy sa riadia viac pocitmi, ale zase ženy vedia myslieť a robiť viac vecí naraz a majú lepšie vyvinutú intuíciu
@9@zamidari - zamysli sa nad tým prečo to tak asi je, prečo majú ženy aj dnes v rovnakých pozíciách nižšie platy, prečo ešte nebola žena prezidentka, okrem toho v minulosti boli ženy dosť podceňované, veď ako dlho ani voliť nemohli, nemohli sa učiť čítať ani písať, tak asi preto v minulosti nebolo toľko vedkýň a vynálezkýň
no aj keby tu bolo ze muzi 0% a zeny 100% tak musime uznat ze muzi su mudrejsi...a preco?...no lebo to je vedecky dokazane....ale musim sa priznat ze ja medzi tych mudrych nepatrim...ale zase ani hlupak niesom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ked si urobim zoznam vedcov, vynalezcov, spisovatelov, skladatelov, myslitelov... od staroveku po novovek a v sucasnosti laureatov nobelovich cien, tak mi je jasne ktore pohlavie v nom nebude mat velky priestor
ak by sme brali inteligenciu ako schopnost prisposobit sa okoliu, tak je velmi tazke kvalitne posudit ako ktora zena alebo chlap sa prisposobuje svojmu okoliu ako dokazal prostredie spozorovat a vediet to vyuzit v svoj prospech, a nie to este robit statisticky
a moze sa to dat brat roznymi sposobmi... napr. kto vymyslel kolko vynalezov, ake ma kto IQ, EQ, zrucnosti, ide o to ze aj keby baba napr. vobec nemala matematicke schopnosti, moze byt tak prefikana, ze si ziska manzela akeho chce, a o to jej vlastne aj slo ma co chcela, ten sposob ako ho ziskat mohol byt maximalne inteligentny ale to by sa pri inteligencii ako takej vobec nebralo do uvahy