A neznámy myslím tak:Že by vám povedali že buďprídete vy o ruku,alebo niekde na zemi a neviete kde,zomrie jeden človek.Neviete či dieťa,či žena,či muž.Ale ani či je to vrah,alebo kňaz,alebo normalny pracant.
a možno umrie zvrátený psychopat ktorý mláti svoju manželku a znásilňuje vlastné deti. nie ďakujem, radšej budem s tou rukou všemožne pomáhať ľuďom okolo mňa.
poprve mi nejebe neviem preco tu stale mensia cast hresi!A po druhe jeto hypoteticke.Ale ako priklad by som vam odporucil film The Box.Aj ked tamto bolo ze im da sumu penazi az ked stlacia gombik na krabicke.A v tom pripade zomrie opet nejaky clovekniekde a nevies kto to je!
človek môže mať v sebe veľa ľudskosti ale každý z nás ma niekde zabudovanú sebeckosť aj keˇto, že si chcem nechať ruku, pomáhať ľudom okolo seba a starať sa o rodinu nie je sebecké
musíš to brať tak, že možno zachrániš jedného človeka, ktorý navyše môže byť zlý ale ak by si mal ruku môžeš ako lekár (napr.) zachrániť oveľa viac životov
alebo neviem ako ti to napísať ale nemôžeš vlastne neočakávaj od ľudí, že napíšu áno, lebo je to nereálne a pre mňa logické
@adsy ja som dal sice,mozno!Ale len omylom lebo som chcel hned komentovat.A mozno budem druhym pripadat divny ale ja som ochotny prist o jednu posratu ruku ked tym zachranim jeden cely ludsky zivot.Ruka je mala cena!!!ci vrahov ci matky terazy ci dietata je to proste ruka VS zivot tam je vitaz jasny!
@adsy riskovať by som ho riskol keby bola situacia keď treba pomôcť alelen tak dať svoj život zainéhoto nie!Naozaj veľmi vy somtoho človeka muselmilovať a vedieť že iná cesta nieje a keby som vedel že bude dokonca svojho dlhého života šťastný
@webino Ja dám za kohkoľvek kto to bude potrebovať. Možno si myslíš, že sú to iba slová, ale je to to čo cítim. Bšetko má príčiny a následky. Príčinou je ´, že milujem svet ako taký. Následkom môže byť aj moja smrť. Ale nie v zmysle, že niekto niekoho zabije a napr. policajti budú po ňom strieľať a že ja sa postavím do cesty guľke. Nie, kto vezme život inému si to nezaslúži
nie.. zalezi od toho aky ma osud napriklad.. ak by to bol niekto tyrany, bitý, zneuzivany, osudom velmi tazko skusany a nestastny tak ano.. ale ak by to bol niekto kto si to abolutne nezalezit ak nie..
ludia ktory povedali ze ano by to podla mna aj tak neurobili..zlakli by sa..a precalen,aky je to zivot bez ruky potrebujete ju pri vychove dietata ,pri praci,.... ale myslim ze urcite by to zalezalo aj na tom, co by to bolo za cloveka ..ako keby ste mali ruku polozit za ochlastaneho bezdomovca..a za nejaku solidnu osobu..no ja osobne fakt neviem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
teda aspoň si myslím
človek môže mať v sebe veľa ľudskosti ale každý z nás ma niekde zabudovanú sebeckosť aj keˇto, že si chcem nechať ruku, pomáhať ľudom okolo seba a starať sa o rodinu nie je sebecké
musíš to brať tak, že možno zachrániš jedného človeka, ktorý navyše môže byť zlý ale ak by si mal ruku môžeš ako lekár (napr.) zachrániť oveľa viac životov
alebo neviem ako ti to napísať ale nemôžeš vlastne neočakávaj od ľudí, že napíšu áno, lebo je to nereálne a pre mňa logické
Kedysi ano ale zmenil som sa , myslim ze pre mna by to nikto nespravil tak ja rovnako seriem na inych
@mm47 cesta, ktorá nikam nevedie
@lucidiamond ale treba ľúbiť aj všetko a všetkých okolo seba
sorry asi sa trocha inak pozerame na svet: 1.co s tym ma moj vek??? 2. niesme v americkom filme kde kazdy vykend chodia na vylet s usmiatou tvarou
2. raz možno budeš na to pozerať inak...
neboj sa o moju gramatiku keď som spravil jednu gramatickú chybu