bola som na bilboarde to sa neráta? ale tušim som raz aj v novinách bola, ked fotili Štvorylku v KE, tak som sa dajako vtrepala do záberu ešte ako dieťa
a inak nie, nevadilo by mi vystupovať na kameru, ja sa aj hlásim na kastingy ale stále majú plnky
moj dedko je pomerne slavny hrnciar, takze som bol viackrat v telke/novinach, ked sme chodili na rozne jarmoky/predstavenia ludovych remesiel atd.
a mimo to som casto chodieval vystupovat zo skoly. bol som vcelku zname decko, ked si to tak vezmem
Hrala som v jednej epizóde slovenskeho serialu uz dost davno a potom ako komparzistka som bola velakrat v telke .. a raz v skole sa nas nieco pytali do nejakej relacie
Bola som v Gombíkove či ako sa to volalo, na Kolibe som dala silné interview o zimných športoch veľakrát som bola v regionálnej televízii, chodili sme ako decká zo školy koledovať na sviatky ku starostovi, spievať do domovov dôchodcov, účastnila som sa literárnych, matematických, speváckych a športových súťaží (a aj tak zo mňa vyrástol úplný jebko), to bývalo v regionálnych novinách, ak sa niekto umiestnil.. a isto toho bolo viac, ale nepamätám a v regionálnych novinách bol snáď každý, kto raz za čas vyleze z domu
@10 vôbec nie je zlý nápad ... hneď by to oživilo tú komunitu ... by hneď vysvytlo že všetci tí narkobaróni tu majú ružovú detskú izbu a sú z úplných rodín
Joj ani nehovor...isto som bola len si nespomeniem...teeeda pamatam si ked nas tocili ale video som myslim nevidela a radsej som ho ani nehladala a tento tyzden som zas bola pred kamerou ale ja nechceeem
V Markíze v Teleráne, ked som mala 10 a dávali narodeninových oslávencov, v TV Poprad, ked dávali záber z jednej prednášky, v kežmarskej TV, ked bol priamy prenos vianočnej omše a v brnenských novinách minulý rok, ked som súťažila s diplomovkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a inak nie, nevadilo by mi vystupovať na kameru, ja sa aj hlásim na kastingy ale stále majú plnky
A potom na našej mestskej televízií - púšťanie lampiónov, pár vecí, ktoré sa natáčali v knižnici, keď som sa tam nachádzala.
a mimo to som casto chodieval vystupovat zo skoly. bol som vcelku zname decko, ked si to tak vezmem
bola som predsa v Topoľčianskych novinách, keď som porodila 1.1.2012