ahojte
potrebujem DOBRE poradiť
chcem nabrať objem do vonkajších a vnútorných stehien a takisto
aj do zadku. Nechcem schudnúť, práve naopak, chcem aby moje nohy
boli hrubšie a zadok aby bol konvexnejší (vypukly,nie plochý).
@mefistrofel z kardia nenaberie nic alebo velmi malo objemu.
Trenuj silovo, spravne sa stravuj a casom sa vsetko vyplni. Sory ale treningovy plan sa mi robit nechce. Ale cakaj, ze to nejaku dobu potrva.
A hlavne nechod objemovku, kde pojdes nejaky vacsi nadbytok kalorii, bo akurat skoncis tlsta.
Na to je najlepsi jediny velmi jednoduchy cvik, drepy, rob ich spravnou technikou a silovo, postupne zvysuj vahu. Mozes striedat aj ine variacie drepov (na uzko, na siroko atd...) V strave sa zamerat na zvyseny prijem bielkovin, ktore potrebujes na stavbu svalov a regeneráciu, na sacharidy a tuky sa zameriavat nemusis tie mas v skoro v kazdom jedle. Hlavne necvic kazdy den nohy a nerob kardio, inak vysledky tak skoro neuvidis. 3x do tyzdna cvicit nohy je az az
@mefistofel to ona nechce @ominousroar pise, ze drepy nemoze aj ked vacsina ldui realne moze. A ja by som jej neodporucal, lebo i tak ich bude cvicit zle....
No a ostatne mas vsetko na nete, mne sa tu nechce 30min rozpisovat, co mas presne robit....
@bress a co jej ine ostava? leg press, predkopavanie zakopavanie, výpady? ak nemôže zo zdravotných dôvodov robiť drepy tak pochybujem, že tieto ostatné cviky môže ... Tak potom nech v stoji napína a uvoľňuje zadok, toto môže
@ominoustroar na nohy je taka hromada cvikov a hlavne, ked chce este zadok a vnutro stehien. Napr. zakopavanie, zanozovanie, glute bridge, glute ham raise, vypady, rumunske mrtve tahy, sumo deadlift atd.
Inak neviem, co mas s kolenami ale ak vies chodit bez pomocok, tak najskor nic take vazne. Len, ze vseliake poskodenia klbov ( chrupaviek, sliach atd. ) bez ROZUMNEHO cvicenia regeneruje tak 3-5x dlhsie alebo vobec nemusia zregenerovat.....
orbitrek alebo twister a je vela takýchto mučiacich nástrojov, ale ja používam len tieto a občas ajzáťaže na nohy, ale to treba vedieť tie nohy dvíhať, aby sa ti zaťažali tam kde to potrebuješ, inak ti to môže ublížiť
@bibss3 no super hypermobilitu klbov mam tiez. U mna to funguje skor tak ze ked neposilnujem tak ma klby bolia, ked ich zatazujem a precvicujem tak nebolia Ak mas hypermobilitu kolien tak drepy si myslim mozes kludne cvicit, cvicim ich tiez, ALE musis si davat velky pozor na spravnu techniku drepov a neist az uplne dole staci do 90stupnov. Na zaciatok mozes pouzivat bandaze na kolena tie ti klby spevnia, neskor mozes cvicit bez bandazi, aby sa spevnovali cele kolena, cvic len s vlastnou vahou az neskor ked uz budes mat nohy a kolena poriadne spevnene mozes pridavat aj záťaž. V tomto videu je správna technika drepov, pozorne sleduj a skusaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
...Ale mne osobne sa paci ked zena nema objem v tychto partiach
Trenuj silovo, spravne sa stravuj a casom sa vsetko vyplni. Sory ale treningovy plan sa mi robit nechce. Ale cakaj, ze to nejaku dobu potrva.
A hlavne nechod objemovku, kde pojdes nejaky vacsi nadbytok kalorii, bo akurat skoncis tlsta.
ja potrebujem trošku konkretnejšie
aké cviky?
@ominousroar pise, ze drepy nemoze aj ked vacsina ldui realne moze. A ja by som jej neodporucal, lebo i tak ich bude cvicit zle....
No a ostatne mas vsetko na nete, mne sa tu nechce 30min rozpisovat, co mas presne robit....
moje kolená by sa mali čo najmenej zaťažovať
Inak neviem, co mas s kolenami ale ak vies chodit bez pomocok, tak najskor nic take vazne. Len, ze vseliake poskodenia klbov ( chrupaviek, sliach atd. ) bez ROZUMNEHO cvicenia regeneruje tak 3-5x dlhsie alebo vobec nemusia zregenerovat.....
a potom drepy, výpady, mŕtve ťahy a goodmornings