Nie ze hanbim ale pacia sa mi napriklad take tie pekne podprsenkoidne remienkove veci a tie by som kludne nosila s niecim co ma vysoky pas ale si myslim ze by som nasledne bola oznacena za vyzyvavu stetku ktora si o nieco ziada alebo nieco podobne
ja neviem, vždy nájdem príležitosť dať si niečo, čo sa normálne hanbím (halloweeny a pochybné akcie, raz za rok) ale ako @3 by sa mi tiež páčilo nosiť, ale ani netuším kam... a no každopádne, keby sa nehanbím nosím všelijaké korzetové kreácie furt
ja asi okuliare ake mal willy wonka, kozene saty kratke, ale s tym, ze by hore boli nejake kozene pasiky, viete dufam co myslim no, to by som chcela mat aspon raz na sebe. a slameny kovbojsky klobuk
ja by som asi ani nemala problem obliecť si na seba hocičo, ale chapete, proste takto by to moje okolie asi neakceptovalo, ale takto by som to veľmi chcela..
Asi nejako drsno metalovo Ale nemam na take hovadziny z metalshopu peňáze a som ešte aj lenivá takže ráno by som si aj tak hodila nejaky volny sveter a rifle
ja by som chcel mať taký ten dlhý kabát/plášť ako v matrixe aj s ostatkom toho oblečenia a presne take okuliare aj aspoň na jeden deň by som chcel tak výsť von, bolo by to zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale nie, hodil by som na seba to čo mám na profilovke, plus čierne rukavice a slnečné okuliare. Hanbím sa tak len pred rodinou
teda taketo srandy myslim cca:
@forte uplne užasne su..
jolo