@assasins a to nevieš o tom, že prváci na našom ÚHV (ústav hudební vědy) idú prvý semestrový týždeň na sústredenie, kde je zadarmo čapované pivo a grilované prasa a na konci letného semestra robíme záhradnú slávnosť (pre celý ÚHV), kde sa k pivu a prasaťu pridá aj víno, cimbálka a naše spevácke zbory
na tom slávnostnom otvorení najdolezitejsie je to aby si nemala rifle, mikinu a pod. ale aby si bola slusne oblecena inac ja tam nechodim, iba prváci tam idu
Slavnostne otvorenie=imatrikulacie? Teda jedna udalost. Len musim zistit kedy to na MU mam este . Stale neviem ci toho 19.9 co mi zacina semester sa uz ,,ucime,,. Len mi prislo od dekana, ze utorok 20.9 mame nejake stretnutie prvakov...aj tam mam prist slusnejsie oblecena?
@grietusha to nie že čo ťa baví, ty si len naivná. ale nechce sa mi to nejak rozoberať, nie som sám komu sú odbory podobné tvojmu čo študuješ na smiech.
poradím ti už teraz si hladaj nejaký dobrý part-time job na umeleckom blogu lebo to budeš mať ťažké aj keď ti určite nabúlikali do hlavy všeličo.
@wooler ja som ani sandále nezobrala so sebou aaa sakra takže by som si mala kúpiť dačo..ale to na toho 19teho teraz tiež tak treba byť a potom aj na imatrikulácii sa vyobliekať? :p
@zeriavka ako ze nie?? ved teraz bude babie leto nevadi, skocis do Mlynov v Deichmanne urcite budu mat akcie na letne boty
imatrikulácia bude len v novembri a nato sa treba takisto vyobliekat...a tiež bude trvat hodiny dokym tam vsetci dostaneme osvedcenie ze sme studentami UKF ja budem mat uz druhykrat
@wooler lebo som sandálky na poslednú chvíľu vyhodila z tašky do Mlynov už nestihnem budem na intráku až v nedeľu večer..no neva tak si dačo kúpim tu v meste..topánky sa zídu stále
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a nejaké oficiálne otváranie semestra nemáme, skôr máme "festival" semestrSTART na FF MUNI a to sú koncerty, pivo a zhulení študenti.
inak na masarykovej univerzite a stavebnú isto nemáme
inak nič také nemáme
mňau
poradím ti už teraz si hladaj nejaký dobrý part-time job na umeleckom blogu lebo to budeš mať ťažké aj keď ti určite nabúlikali do hlavy všeličo.
mne je jedno, že ľuďom, ktorých názory sú na smiech mne, je na smiech môj odbor. môžeme sa o tom prestať baviť
imatrikulácia bude len v novembri a nato sa treba takisto vyobliekat...a tiež bude trvat hodiny dokym tam vsetci dostaneme osvedcenie ze sme studentami UKF ja budem mat uz druhykrat