Kamarát ma požiadal, aby som založil toto fórum, tak píšem z jeho nicku, lebo on je odcestovaný a nemá prístup na svoj počítač. On si to potom prečíta: Meno plyšového zvieratka; typ zvieratka; obľúbenosť; farbu a jeho bmi index. Díky.
Falko veľký ležiaci plyšový pes s uškami dlhými a napoli privretými dohúlenými očami.. Dostala som ho keď som pýtala od našich plyšového medvedíka ktorému keď som stačila packu tak hral.. No na Vianoce som dostala Falka a bola som strašne smutná ale nedela som to našim vedieť a až po čase som si uvedomila tú snahu a lásku čo naši do hladania dali a našli len toto. Stal sa mojím ochrancom vždy keď som sa bála a no mám ho na vankúši doteraz a vďaka svojej veľkosti a tvaru slúži ako dokonalý ochranný vankúš
bmi 420
meno nemal, bol to/je to pes so zimnou čiapkou a šálom, má už trošku pokazenú nožičku a rozpárané bruško, ale bol/je so mnou celé roky a videl všetko... to dobré, ale hlavne to zlé
myslim ze to bol taky velky (asi 140 cm ) plysovy dinosaurus,zeleny ... a tusim sme ho volali dino to bol super plysak mal taky dlhy cerveny vyplazeny jazyk ktory sa mu dal zarolovat naspat do ust
zajacik benitko, bmi tucne, cislo si netrufam, telova farba, ale mal suknicku, takze nahy nebol. mozno to boli saty. neviem, preco mal muzske meno. potom som mu nalakovala oci priesvitnym lakom s ruzovymi trblietkami. mal super usi. no a este hrosik fialovy, meno hrosko bmi obezne
vlcko menom Wolfik, velkosti mensej macky, usmieva sa ale niekedy sa aj tak smutne pozera ked ho necham niekde pohodeneho (alebo ked som ho raz najebana ogrcala).. psie oci na mna robi, ma taky zivy vyraz tvare ze si niekedy myslim ze to ani plysak nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
bmi 420
@milgamman
prosím vyjadrite sa k fóru .. dobre sa to číta, ľudia sem píšu pekné veci ^^ ...
ja mám okolo 35 plyšákov, vždy som ich mala radšej ako bábiky a dokonca mám aj plyšového ježka