netuším, čo to je, ale keď prídeš k očnému, tak ti dá čítať z tej tabule (hoci v prípade tejto bodky netuším, či to bude treba), potom si ťa povodí po viacerých prístrojoch, kde sa ti na to oko pozrie a zmeria tlak v oku a môže ti potom ešte kvapnúť také kvapky, po ktorých budeš musieť mať polhodinu zatvorené oko, potom ho otvoríš, nič nebudeš poriadne vidieť smiley: a pozrie ti očné pozadie (a ty potom budeš nejaký čas chcieť behať aj vnútri v slnečných okuliaroch, pretože budeš mať tak rozšírené zrenice, že budeš riadne oslepená
no tak ak ti mozem poradit choj k lekárovi lebo podla mna zrak je dost dolezita zalezitost a u lekára sa nemusiš bat aj oni su len ludia prides tam vyšetria ta pozru ti do oci tak zblizka s takym kukatkom hehe : a povedia co tam vidia co tam je a este popripade ti pozru ocny tlak alebo ocne pozadie atd vlastná skusenost ....a potom aspon si budes ista ze tam nic nemas alebo mas a viliecia ta
@lilly09 a bola si s tým niekde??? ja som si to všimla len včera... ona je strašne aj priesvitná, málokedy si ju uvedomím, ale aj tak tam je a nemala by!!!
ja som si to tiez uvedomila len nedavno, ked som sa pozerala na bielu stenu alebo zosit... beha mi to pred ocami... ale nebola osm s tym este nikde, neviem co to je, ale poznam viac ludi co tu bodku vzdy vidi
jasne ze sa dá a v prvom rade to nie je iste ze to je vobec nejaká choroba moze to byt len nieco co sa tam dostalo a nevie kde je EXit ...ale no vsak prave preto treba sa objednat vysetria ta a budes v pohode a aspon budes vediat co to tam vlastne je ..netreba sa toho bat tie vysetrenia som uz minimálne 10 krat robil a nebolo to nic hrozne
ja chodim k ocnej a vzdy ma len hodi na taky pristroj kde je sceneria ze kostolik v dialke a to sa rozmaze a zaostri nazad potom mi svieti do oka a nakoniec mi da citat z tej tabule
Ja to tiež občas vidím ľavým okom a bolo mi povedané (ale nie od doktora), že to mám z nízkeho tlaku, čo by celkom sedelo aj na situácie, kedy to vidím. No radšej by som počula názor niekoho kompetentnejšieho
@hyalite a všetci ľudkovia, čo to máte... je to subjektívna porucha videnia, ktorá je neliečiteľná, vyliečit sa to môže samo, aj to len časom, inak nijak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@lilly09 a bola si s tým niekde??? ja som si to všimla len včera... ona je strašne aj priesvitná, málokedy si ju uvedomím, ale aj tak tam je a nemala by!!!
@gabqo20 pôjdem tam, raz som už u očnej bola, ale to len napísať okuliare to nebolo nič, len som čítala písmená, ďakujem ti, pekne si to napísal
@mielikki ďakujem ukľudnila som sa už
teda v pripade, ze ti to po case zmizne..
snad to nie je nic vazne
Trva to len takych 9 hodiniek nie je sa coho bat.
padaj na prehliadku...........možno máš krátkozrakosť......a ešte o tom nevieš.......