aka je vas oblubena farba oci? popripade akej farby oci by ste chceli mat? co si myslite o moznosti permanentnej zmeny farby oci? skusili by ste alebo radsej nikdy? a hlavne - vsimate si na ludoch vobec farbu oci?
zelená sa mi lúbi....mám také modro-sivé, ale radšej by som zelené...neskúšala by som ale tú zmenu, šak by som si ešte viacej dodrbala zrak....a hej, všímam si....a vždy si vravím, že si nájdem modrookého chlapa nech máme modrooké deti....ale začínam mať pocit v poslednej dobe, že som na hnedookých....ale že by to zasa bolo nejaké rozhodujúce, to by som nepovedala
ono aj tak nezáleží tak na farbe, ako na celkovej kombinácií farby, tvaru a výrazu a to celé v kombinácií s konkrétnou tvárou, takže každému sa hodí dačo iné a preto nemôžem zovšeobecniť, a povedať, že tam treba také nejaké "niečo" je príliš abstraktný pojem
Mam modré oči. Na iných sa mi páčia najviac modré a hnedé, ale záleží to aj od odtieňa a celkovo tváre toho človeka. A žiadnu zmenu farby by som nepodstúpila to je blbosť podľa mňa, keď sa vyblbnúť, tak čočky, ale aj s tými opatrne.
Nezaleži mi na farbe oči ludi ktorych lubim...skor ma taha ku nim to vyžarovanie čo im ide z nich.Ked ma niekto niečo tajomne v očiach je to velke plus
Ja mam zelene s troškou hnedej a som celkom spokojna...a vlastne mi to je jedno pokial mi zrak služi tak ako ma
Často si všímam na ľuďoch ako prvé oči. Ale myslím si, že na farbe veľmi nezáleží. Ku sa každému sa aj tak hodí iná farba, skôr ide o to, či sú tie oči úprimné, veselé . Ale na jednom človekovi sa mi najviac páčia jeho tmavohnedé oči... , tak keď už, tak tmavohnedé
na ľudoch si nejako nevsímam farbu oci ale pacia sa mi hnedooky ludia neviem preco. ja mam tiez hnedej farby oci a som s nimi maximalne spokojna. a take oci chcem aby mal aj moj chlapec no a inej farby oci ako trebars fialove a tak si neviem predstavit
Mám modré oči, ktoré sa občas zdajú až sivomodré... A mám svoju farbu rada Chcela by som vyskúšať mať fialové oči, ale to iba na chvíľku Kolegyňa v práci má fialové kontaktné šošovky a vyzerá to mrte Ale ako nie je to zas nijak nutné, aj moja farba sa mi fakt páči... U ostatných je mi jedno akej farby oči majú, skôr mi ide o to, ako sa na mňa ten človek pozerá...
No mne sa pacia zase hnedozelene farby oci je to velmi pekne ja tiez mam take oci a nevymenil by som za nic na svete a dufam ze aj moje dieta bude mat presne take iste oci ako mam ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
2. mám zelené a som spokojný..len by mohli byť o niečo výraznejšie
3. blbosť..
4. áno, neustále (napr. keď zbadám nejaké pekné žieňa tak hneď pozerám na farbu očí ..Ak ma hnedé=nezáujem) ..Mám averziu voči hnedým očiam
@ravn5 to ta az tak odradzaju hnede oci?
a modre oci sa mi najmenej pacia, no niekomu mozu pasovat
zelene sa mi zas nepacia, ale najdu sa vynimky
a najkrajšie sú tmavohnedé
2. mám také zeleno-modro-šedé a na mne sa mi páčia
3. nie
4. vždy
Tvoje krasne oci,
su ako ked sa pes vymoci
modrooki chlapci teda maju u mna 0 bodov a to myslim fakt vazne
som spokojna,hovori sa najvacsia spokojnost.
@mcvpn co mas proti hnedej?
@ladyfox u,tmavohnede
Páčia sa mi všetky oči. Úplne najviac sa mi páči, keď aj v očiach vidno, že sa ten človek usmieva. A je mi jedno akej sú farby
O permanentnej zmene farieb očí som nepočula, ale peniaze by som na to nemíňala, chcela by som kontaktné šošovky.
ale inak je jedno,aka to je farba, dolezitejsie su pre mna insie veci, napriklad pohlad a tak
a vždy som chcela zelené
každopádne nikdy som neriešila farbu očí svojho partnera, ale modré mali málokedy väčšinou hnedé
a všímam si farbu
Jasné, oči sú dôležité, podľa mňa veľa vypovedia
ja mám zeleno modro sivé, podľa nálady
Ja mam zelene s troškou hnedej a som celkom spokojna...a vlastne mi to je jedno pokial mi zrak služi tak ako ma
Howgh. Dohovoril som. Kto nesúhlasí, tak je (blee).
a zmeniť farbu by som si nikdy nedala...
2. zelená
3. nie... je to zásah do oka...a možno aj keď nie tak neskoršie sa môžu objaviť nejaké následky
4. podla toho kto to je
ale vsetko ma svoje caro, napr rysave vlasy+zelene oci, blond vlasy a zlate/modre oci..
mne sa nepáčia len vodnaté oči........ostatné sú dobré
tá zmena môže tak do***** zrak, že až.........tak ako plastika môže dotyčného zabiť, ak keď je dobre urobená.........
ale tieto oči sú jednoznačne najlepšie!
2. sivé, alebo brutálne tmavé hnedé
3. ech?
4. nie, a viem naisto povedať, akej farby majú oči, len o veľmi málo belochoch z môjho okolia.
A spokojná s nimi byť musím, zmeniť ich nezmením