Ahojte, Skúšal už niekto očistu tráviaceho traktu pomocou klistýru? Ak, áno, ako to prebieha? Skúste popísať presný návod... Má to aj nežiadúce účinky na organizmus?
ja som to este nezazil, ale co som cital studie o ociste organizmu a roznych veciach tak najlepsi je kavovy klistyr ale kava musi byt varena niekolko minut a potom poriadne prefiltrovana a aspon takych 30minut je idealne aby si vydrzal tak s tym v sebe
ano je to mozno smiesne, ale to su normalne veci , aj gersonova terapia na licbu rakoviny tam sa vyuziva takato metoda.
Ale odporucim ti aj inu ocistu ocistu, ze 7-14dni budes pit len zeleninove a ovocne stavy ale take doma pripravovane(nie obchodne) a nic ine okrem toho nebudes jest.
ja neviem ale ta podľa mňa majú klystíre len taký placebo efekt
al čo hovorí @9 s tými šťavami to je lepšia metóda podľa mňa. alebo keď teda sa bojíš že budeš hladný a tak, tak skús smoothies radšej - zmixované ovocie a zeleninu.
@Jony1212 Som vážne zaskočení že tu vidím taký príspevok, lebo som sám uvažoval že sa na to spýtam
Začal som sním asi pred 2 týždňami, ale dlho som váhal. Až napokon bratranec mi opísal svoju skúsenosť, tak že idem do toho. A je to skvelé! chce to síce vela cviku zo začiatku ,ale ten pociť je úžasný. Fakt z teba idú von veci kt by inak kvasili a tvoje telo zanášali toxínmi. Cítim sa lepšie A už som inšpiroval aj kamoša, kt . si to tiež pochvaluje.
Diky za rady, zatiaľ zostanem pri detoxikácií pomocou zásaditej potravy. Taká 2 dňová očista každý týždeň, len čisto ovocie a zelenina + voda uvidíme čo to spraví
prdneš do seba zospodu teplú vodu (množstvo podľa toho, koľko znesieš) a snažíš sa to v sebe udržať čo najdlhšie.
tak a potom už len sedíš na záchode.
miesto vody sa dajú dať aj iné alternatívy ako zrnká kávy, ktoré to črevo lepšie "vyšmirgľujú", prípadne nejaké vývary bylinkové a tak.
nie je to nič príjemné, ale zas ani neprežiteľné. a človek sa po tom cítiť tak... inak voľajak.
veď vyskúšaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ano je to mozno smiesne, ale to su normalne veci , aj gersonova terapia na licbu rakoviny tam sa vyuziva takato metoda.
Ale odporucim ti aj inu ocistu ocistu, ze 7-14dni budes pit len zeleninove a ovocne stavy ale take doma pripravovane(nie obchodne) a nic ine okrem toho nebudes jest.
al čo hovorí @9 s tými šťavami to je lepšia metóda podľa mňa. alebo keď teda sa bojíš že budeš hladný a tak, tak skús smoothies radšej - zmixované ovocie a zeleninu.
Začal som sním asi pred 2 týždňami, ale dlho som váhal. Až napokon bratranec mi opísal svoju skúsenosť, tak že idem do toho. A je to skvelé! chce to síce vela cviku zo začiatku ,ale ten pociť je úžasný. Fakt z teba idú von veci kt by inak kvasili a tvoje telo zanášali toxínmi. Cítim sa lepšie A už som inšpiroval aj kamoša, kt . si to tiež pochvaluje.
Je este komplexnejsia ocista creva a to za pomoci slanej vody. Sa to vola myslim brahamputra ci jaka guta. Mozem len odporucit
ale v tomto rocnom obdobi uz spominana kapusta isto splni svoj ucel
tak a potom už len sedíš na záchode.
miesto vody sa dajú dať aj iné alternatívy ako zrnká kávy, ktoré to črevo lepšie "vyšmirgľujú", prípadne nejaké vývary bylinkové a tak.
nie je to nič príjemné, ale zas ani neprežiteľné. a človek sa po tom cítiť tak... inak voľajak.
veď vyskúšaj.
» www.zdravinadlani.cz/omladnete/20-za...