Ahojte, zaujímalo by ma aké ste mali vedľajšie účinky pri očkovaní vakcínou Janssen od spoločnosti Johnsson. Chcem sa ísť dať zaočkovať ale ešte sa rozhodujem či Johnsson alebo Pfizer.
Ja som sa ňou dal zaočkovat koncom septembra. Večer v deň očkovania sa mi zvýšila mierne teplota a hlava ma dosť bolela. Najmä na ďalší deň. Do včera nasledúceho dňa mi bolo všelijako, ale potom už fajn. Čiže neprisznivé vedľajšie účinky trvali cca. 24hod. A ešte ma vlastne ruka bolela asi 3-4dni.
Nebolo to nič neznesiteľné. Aspoň som vedel, že si telo robi protilátky. Myslím si, že je úplne jedno akou vakcínou sa dáš zaočkovať. Riziko je pri každej vakcíne. Stať sa ti môže niečo aj pri “posratej” tetanovke. Pseudonázory antivax dilinov si nevšímaj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.ta3.com/clanok/219765/s...
ano, bude vďačným objektom na výskum a ešte aj dostane 500 éčiek ak je dôchodca...
“Upozornenie! Očkovanie jednodávkovou vakcínou Johnson & Johnson sa uznáva iba do 3. januára 2022, potom je nutné preočkovanie.”
Ale ako fakt by ma zaujimalo ako to bude s ľudmi, čo sa len teraz tým dali zaočkovať…
Nebolo to nič neznesiteľné. Aspoň som vedel, že si telo robi protilátky. Myslím si, že je úplne jedno akou vakcínou sa dáš zaočkovať. Riziko je pri každej vakcíne. Stať sa ti môže niečo aj pri “posratej” tetanovke. Pseudonázory antivax dilinov si nevšímaj.