podla mna take jednoduche ockovania su ok, chripka a pod, proste to vymysleli ludia pred sto rokmi ze to funguje tak preco teraz hladat skryte konspiracne teorie v niecom... aj proti tetanu a besnote sa ockuje a funguje to, druha vec je ze farmaceuticke firmy vymyslaju kokotiny aby zarobili to sa mi nelubi
Telo jedinca je na toľko silné aby si poradilo samo. Čím viac ho budeš kŕmiť gebuzinami, tým skôr sa ti "odvďačí". To je logické, k tomu netreba ani internet ani žiadne iné materiály.
Lieky treba užívať len vtedy, keď je to nevyhnutné. Osobne vôbec neverím takým veciam, ako očkovanie proti chrípke. Ak by to bolo také účinné, už by to robili všetci. Ale nie som proti tomu, aby sa brali napr. vitamíny, samozrejme, v rozumnej miere.
Proti chrípke sa vôbec neočkujem.
Podľa mňa to nemá význam.
Videl som mnoho prípadov, kedy sa ľudia dali zaočkovať proti chrípke určitého typu a naschval dostali iný typ chrípky.
Je to blbosť a obyčajný biznis.
Ak ide o chrípku, telo si s ňou poradí samé.
A ak sa k nej pridružia nejaké zápaly, ktoré si vyžiadajú liečbu, tak prečo nie?
Taká chorá sa človeku zíde.
Neočkujem sa proti chrípke a zatiaľ 10 rokov som nijakú nemal.
Nemal som ani zápaly dýchacích ciest s horúčkami.
Chvala bohu, zdravie mi slúži.
Kiež by všetci mali také.
Ani si neviete predstaviť, koľko tým ušetrím financií, že nemusím lietať po doktoroch.
v pohode stači len očkovanie pri narodeni a dovršeni urciteho veku proti zakladnym chorobam, to kvazi povinne..., smejem sa na tom ak sa da niekto zaočkovať proti chripke a potom ho napadne chripka a čuduje sa
To dievca ma pravdu. Moju mamu ockovanie uplne supstosilo a nakoniec zabilo. Vidaval som ako sa ockuje kazdy vecer. Najprv to bolo iba obcas ale postupne sa ockovala tak vela ze uz nemala ani kde ockovat. A nakoniec ked nevedela zohnat ockovacie latky tak bola nervozna,mala triasku a videla veci ktore tam neboli a tak hned volala svojmu lekarovi ktory jej doniesol nove ockovacie latky. A preplacanie poistovnou? Nezartujte, ved mama musela dat aj peniaze co mala odlozene na nase jedlo a najom aby bola cely den poriadne zaockovana.
kedže už vam ludia poskytujem dokazy o tom že očkovanie je vymysel ale nie len ja už je mnoho literaturi o tom len vy stále veríte svojim ,,svatym" doktorom a vy stále si robíte srandu že mi šibe takt potom čo už s vami ste proste OVCE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja som o tom čítala knihu. :p
to len tak...
Podľa mňa to nemá význam.
Videl som mnoho prípadov, kedy sa ľudia dali zaočkovať proti chrípke určitého typu a naschval dostali iný typ chrípky.
Je to blbosť a obyčajný biznis.
Ak ide o chrípku, telo si s ňou poradí samé.
A ak sa k nej pridružia nejaké zápaly, ktoré si vyžiadajú liečbu, tak prečo nie?
Taká chorá sa človeku zíde.
Neočkujem sa proti chrípke a zatiaľ 10 rokov som nijakú nemal.
Nemal som ani zápaly dýchacích ciest s horúčkami.
Chvala bohu, zdravie mi slúži.
Kiež by všetci mali také.
Ani si neviete predstaviť, koľko tým ušetrím financií, že nemusím lietať po doktoroch.
Netreba to podcenovat.