moje dzitko chodi uz dva roky do kniznice a stale je to to iste, ide knihy vratit bez precitania a s pokutou, teraz to je tiez to iste,ale pokuta je uz dvakrat vyssia, ....80 korun...mam ju prizabit, alebo nechat nech plati a plati?? sak uz nebolo dost??,
tha co ju mam ...one prizabit?, nechcem porovnavat, knihy som zrala, ale chapem, dnes je net,ale dpc thaq nech ich neberie, ale trva to uz dva roky , mam pocit, ze liberalônost mi pri tejto teme skonci
nechaj ju to platiť, veď aj jej raz určite dojde, že tie prachy treba na iné veci. Asi ešte nie je v puberte, lebo v takom veku tých peňazí akosi nikdy nie je dosť
Ak chceš, aby to prešlo skôr, zníž jej vreckové tak, že jej nezostane na nič iné len na pokuty. A môžeš to odvôvodniť napr. tým, že je nezodpovedná a keď sa naučí zaobchádzať s peniazmi, tak ich dostane naspäť
zober jej preukaz...alebo nech plati zo svojho, pripadne ak nema ziadne peniaze tak jej (je to ona? pozicaj, s tym, ze budes kruta a ziadne vreckove, nekupis jej nic co bude chciet, nech si dievca (ci chlapec? uvedomi...
Ja som síce zvykla vracať knihy neskoro ale v zásade prečítané
Akurát teraz sa tam aj bojím ísť, lebo pred rokom som tam pre maminu požičala na skúšku jednu knihu a v domnienke že ju aj číta som ju nešla vrátiť načas a teraz som tam už rok nebola a kniha je stále u nás
A ja som tam prestala chodiť len preto že som si pokupovala aj som podostávala dosť knižiek, takže mám čo čítať
neviem, čo znamená slovo "dzitko"...niekedy fakt dávate zaberať!
no ja občas mám pokuty, potom už radšej nepožičiavam, bo ani knihu neprečítam, na čo, cez leto a vo voľnom čase sa dá...skôr mám pokuty z čitárni, tam treba do dvoch týždňov vracať, takže skoro stále mám pokuty, ale je to moja chyba, čo už, beriem to ako nepodstatnú vec asi preto je to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale nechala by som ju platit si to samu. A ked bude zobrat peniaze na nieco ine, povedala by som jej nemala si minat na pokuty zarob si
A veď jej povedz nech si pokuty platí sama. A keď si ich platí sama tak potom fakt neviem. Nechaj ju tak, raz jej tie peniaze bude treba
Ak chceš, aby to prešlo skôr, zníž jej vreckové tak, že jej nezostane na nič iné len na pokuty. A môžeš to odvôvodniť napr. tým, že je nezodpovedná a keď sa naučí zaobchádzať s peniazmi, tak ich dostane naspäť
Akurát teraz sa tam aj bojím ísť, lebo pred rokom som tam pre maminu požičala na skúšku jednu knihu a v domnienke že ju aj číta som ju nešla vrátiť načas a teraz som tam už rok nebola a kniha je stále u nás
A ja som tam prestala chodiť len preto že som si pokupovala aj som podostávala dosť knižiek, takže mám čo čítať
no ja občas mám pokuty, potom už radšej nepožičiavam, bo ani knihu neprečítam, na čo, cez leto a vo voľnom čase sa dá...skôr mám pokuty z čitárni, tam treba do dvoch týždňov vracať, takže skoro stále mám pokuty, ale je to moja chyba, čo už, beriem to ako nepodstatnú vec asi preto je to tak