Napriklad my už od minuleho pondelku ( som na gympli ) spievame na každej hodine krasne nemecke pesnicky Weihnachten , Weihnachte steht vor den Tur , O Tannenbaum atd. a vy ?
no nam to tak sprosto urobili..pondelok vian.akademia to sme sa neucili ..ut. a str. sme mali brane to sme sa neucili..a zajtra stvrtok sa nasurovo ucime,mna ucka z dejaku vyskusa...achhh...
zajtra sa už neučíme.. teda mám trochu obavy zo semináru z neminy.. ale tú jednu skrátenú 20-min. hodinu nejako prežijem.. na ostatných hodinách je veget a viac menej sa poriadne ani neučíme už nejaký čas, len sem tam si niečo napíšeme do zošita
Pondelok posledná písomka Dnes to bolo už také,že viac menej sme a neučili len spievali a zajtra máme 4 hodiny a to pozeráme viaočné rozprávky,papáme koláčiky,pijeme čajík Nesťažujem sa a som na gympli
dnes bol ešte test ale mali sme krátke hodiny takže 7 vyučovacích hodín sme mali len 3 hodiny, zajtra je koncert a to nejdem..., takže neučíme sa asi od dnes od 10:00
@filip969696 tú pesničku aj nám dnes učiteľka spievala
večšina z vás sa má ako tu čítam, skoro všetci chodíte niekde zo školy alebo máte voľno a nás nutia tannenbaum asi v 4 jazykoch alebo v 5, rolničky, vianoce vianoce prichádzajú, americké blbosti a tak spievať 3 hodiny denne
Učili sme sa aj dnes, ale na ekonómii profesorka odyšla z triedy a na matematike prišla v polovici hodiny. Poslednú hodinu sme mali mať 15. min. telesnú výchovu, ale v telocvični sa chystali veci na sleep párty, takže nás profesor pustil domov a mali sme len päť hodín. A zajtra už do školy nejdem, máme mať štyri 30. min. hodiny, takže by som bola v škole dve hodiny. A potom pokračuje párty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
takže sa ešte stále učíme
@filip969696 tú pesničku aj nám dnes učiteľka spievala