ak budu chciet zistit vsetko tak zistia vsetko ale ak ides na bezne testy tak ti zistia len to co tam napise doktorka ze chce , vacsinou 2 /3 veci , nabuduce nefajci travu pred testami , potom sa nebudes musiet bat , teda ehm kamaratka
mňa raz vyradili z darovania krvi, pretože som mal zvýšenú hladinu krvných doštičiek, čo vraj bol príznak začínajúceho, alebo končiaceho zápalového ochorenia, ale cítil som sa úplne zdravo...
štandardne sa robia pečeňové testy na prítomnosť toxických látok a na pohlavne prenosné choroby.
@belzeboss len aby si nezaložil za pár mesiacov tému "som tehotný?" ľudia na birdzi to zvyknú bez ohľadu na vek, no môžeš byť v niečom iný a skúsiť aj bez ohľadu na pohlavie
@stareho psa ako som ja uz novym kuskom nenaucis, takze obstastnovanie nas takymito veselymi anketami prenechavam na nasu milu mladsiu generaciu..hoci uznavam, ze keby som sa do toho dal bez ohladu na pohlavie, tak by som bol mozno svojim sposobom priekopnikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mňau
mňau
štandardne sa robia pečeňové testy na prítomnosť toxických látok a na pohlavne prenosné choroby.
Si super! Sme radi, že nám pomáhaš čistiť bordel z BIRDZu. Tvoje upozornenie došlo adminom.
doktorka: pil si nieco? (samozrejme,ona myslela,ci rano pil caj alebo vodu)
kamos:jj,vcera trochu vina a nejaky ten rum