ahojte, potrebujem si zohnať dvojtyždňovú prax vo svojom odbore obchodná..., ale zaujíma ma či mám napísať nejaké žiadosti na konkrétne miesta o ktorých som uvažovala alebo sa chodiť skôr pýtať? Mám papiere na dohodu o vykonaní ale asi by som mala najprv
@miaja presne taka, ja som skúšala po znamosti.. ale to je na dlho a nechcem hovoriť o tom... rozmyšlam žeby som mohla isť sa opytať aj u nas na obecny urad
tak myslím že na uradoch s tým maju skusenosti, lebo študenti chodia praxovať každý rok viem že pár byvalych spolužiakov bolo na daňovom urade tak normalne tam zajdeš a opýtaš sa
Ja som to dávnejšie riešila jednoducho... na nete som si našla zoznamy účtovných firiem v BA, napísala som asi do 15 firiem, niektoré sa ozvali, niektoré nie... nakoniec sa mi jedna firma ozvala, že s takouto absolventskou praxou síce nemajú skúsenosti, ale zoberú ma. A tak som nakoniec u nich bola aj v 3. aj vo 4. ročníku OA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som to mala po známosti, ale myslím že ostatní sa boli normalne opýtať.