odfajče? hmm, netuším, ked mi niekto povie nejakú urážku abo tak, tak mu poviem čo ma prvé napadne (občas aj nadávky) alebo sa proste iba usmejem a neriešim
naposledy som tak "odfajčila" svoju triednu, ked som bola v škole kvôli potvrdeniu... a ona mi vraví, že mám prísť zajtra pomôcť nosiť knihy a ja na to: "ale ja som zajtra doma" ostala pozerať na mňa dúfam, že mi to odpustí a nebude mi ničiť život až sa začne škola ale..to mi prvé napadlo
@bambinoo aha, tak potom neviem no, už som dlho nebola v situácii, v ktorej by to bolo potrebné ale tak polovicu času na niečo prídem, druhú polovicu len niečo zamrmlem a strápnim sa
Nemám rada ľudí, ktoré dávajú odfajče, je to podľa mňa trápne, keď ide o nejakú serióznu vec, sú vinní oni a snažia sa to proste pretvoriť a "byť nad vecou", to len oni zo seba robia debilov. Ale keď je už fakt nejaká absurdná situácia, tak to sa povoľuje
@dandybrendy odfajč sa myslí že ak sa ťa niekto pokúša zhodiť a ty ho v zápätí zhodíš tri krát viac poväčšine nejakou pravdivou, vtipnou poznámkou
aspoň sa domnievam že o to išlo autorovi ankety, a inak čo je zlé ak sa človek drží nad vecou a zachová si zmysel pre humor? ako myslím že si robí srandu zo seba n ie z druhých..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@cupcake007 nemyslím na nete napríklad keď ti niekto povie že si trapka alebo niečo také?? napríklad...
@4lex
aspoň sa domnievam že o to išlo autorovi ankety, a inak čo je zlé ak sa človek drží nad vecou a zachová si zmysel pre humor? ako myslím že si robí srandu zo seba n ie z druhých..
Hej, ale on si nerobí srandu zo seba, ale zosmiešňuje ostatných, aby zakryl svoju vlastnú hlúposť
@25