Ciutali ste tto trilogiu?? ak hej, aky to vo vas zanechalo dojem?? a najhorucejsia novinka, bude este jedna kniha, cize s trilogie vznikne tetralogia, uz sa tesim
@pumaamravec to nie, to je daco ine, toto napisal Christopher Paolini a prva kniha je Eragon, druha Eldest a tretia, najnovsia, Brisingr, ma vyjst este jedna, aj ked to tak nemalo byt
citala, akurat dnes naobed som docitala brisingr.
nevyhladavam taketo knihy, ale tak cas od casu treba precitat aj nieco oddychove
nestazujem sa, ze som to citala, prave naopak. vsetky 3 knihy boli na prekvapenie velmi dobre... taka rozpravocka ale nepochybne to bude patrit ku kniham, do ktorych zasvatim moje deti mat tak o 5-7 rokov menej, snivam o tom, ze najdem dracie vajce
Mala by som častejšie chodiť do kníhkupectva... tú tretiu knihu som len nedávno dočítala v angličtine a netušila som že už je dostupná aj v slovenčine...
Ale hlavne už chcem tú poslednú časť, nemám rada čakanie na koniec, najmä keď sa to skončí takto ako sa skončil Brisingr...
Všetky tie knihy som videla po kíhkupectvách..a aj by som si ich prečítala..len je to drahé ....tak možno niekedy v knižnici to vypártam a požičiam...Mám rada fantasy takže jedného dňa ..krásneho sa začítam a nechám sa unášať
ja som na tom kedysik strasne ficala viac ako na poterovi ja som jednotku precitala asi 6 krat a dvojku 4 ale uz som na to akosik pozabudla ale ked budem mat cas tak si to kupim a precitam ucite... pacilo sa mi to
ja som cital vsetky tri diely uz niekolko krat a su super... cim viac ich citam, tym dalej je to zaujimavesie lebo clovek zisti veci ktore mu na prvy druhy....krat usli....uz sa neviem dockat 4.dielu WOW
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nevyhladavam taketo knihy, ale tak cas od casu treba precitat aj nieco oddychove
nestazujem sa, ze som to citala, prave naopak. vsetky 3 knihy boli na prekvapenie velmi dobre... taka rozpravocka ale nepochybne to bude patrit ku kniham, do ktorych zasvatim moje deti mat tak o 5-7 rokov menej, snivam o tom, ze najdem dracie vajce
Ale hlavne už chcem tú poslednú časť, nemám rada čakanie na koniec, najmä keď sa to skončí takto ako sa skončil Brisingr...