Áno, spravila som autoškolu, kúpila som si za odmenu zrkadlovku...motivujem sa takto aj v posilňovni a pri hocijakých skúškach..alebo si jednoducho poviem, že áno zaslúžiš si niečo! ...
Ano, ucim sa to robit. Nebola som totiz zvyknuta si dopriat nikdy nic, ale minuly rok ked som statnicovala, za kazdu statnicu som si dopriala nieco a bol to super pocit...a tak teraz, ked uz realne pracujem a zarabam, to vzdy kazdy mesiac robim tak, ze hned ako pride vyplata si cast odlozim na setrenie a cast vyclenim na to aby som si nieco kupila...a tak nemam pocit, ze len makam a nikdy nic z tych penazi ani nevidim.
ako kedy, sem tam ked sa jedna hlavne o veci ktore su neprijemne alebo ich nemam az tak rad tak sa zvyknem po nich odmenit aby sa mi vyrovnala hladila psychickej pohody ... ale za bezne veci sa neodmenujem, len za absolvovanie negativnych
ano, akoze nie priamo po nejakej ulohe, ale ked trebars vidim ze toho bolo na mna za poslednych par dni vela tak si dam chill, nieco fajn si kupim, a pozerma serial napr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
štýlom že "treat yo self!"
ci uz je to kozmetika, oblecenie alebo caj, ci volny vecer ... je to jedno