Idem byť na tom ešte finančne lepšie a tak si chcem zaopatriť
notebook, dotykáč a MP3. Je fuk aká by bola cena, takže za akékoľvek odporúčanie ďakujem. Prosím nepýtajte sa odkiaľ má 13 ročné dievča peniaze na takúto drahú elektroniku stačí len rada
@tobje už len z morálneho hľadiska firme, ktorá sa súdi/súdila a prehrala kvôli plánovanému zastarávaniu treba povedať nie....ako načo vraziť stovky eur do niečoho, čo je spravené tak aby sa mu to za 2 roky pokazila baterka a nedala kúpiť nová, lebo už tu bude zasa nová generácia....
srsly, Apple je najväčší shit, aký som v živote vôbec zažil -,- mi to miestami pripomína Toshibu... vypne sa, odíde a človek ani nevie, že ako je to možné....
od applu by som si kupila maximalne tak ipod, ale aj ten je hrozne drahy a ani nevyrabaju tie, co sa mi pacili, teraz su bud male a naprd alebo hrozne velke, skarede a drahe :/ tak to urobim ako laurikaaa:
@lowinqa no veď okej ale keď niečo chcem, tak si to vyhľadám, neviem ako teda ty, keby to naozaj chceš už dávno máš nájdené všetko čo chceš teda ja som túto otázku riešila v septembri, a našla som si kúpila som si, ako mp3 som neriešila, lebo túto mám stále funkčnú
@tommyhot Nad IPhone 5 som už rozmýšľala, ale vraj sa sa pesničky platí a preto som chcela aj MP3, aby som nemusela za každý song cvakať. Ak nemám pravdu, tak bežím do obchodu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
*exclamation mark*
keby si chcela odporúčanie, tak na to potrebujes najprv nejake kriteria. uz ked ta nezaujima vykon, aspon farbu taktiez cenove ohranicenie.
takto ti mozem dat akurat radu, ze vyber sinahodou alebo rovno najdrahsie z ponuky!
ale ano, sme uprimne stastni, ze mas peniažky.
» mobilne-telefony.heureka.sk/samsung-i9300-g...
Počítač mám tento (teda myslím že je to on ):
» notebooky.heureka.sk/hp-pavilion-dv6...
Prehrávač mám tento :
» mp3-prehravace.heureka.sk/sony-nwz-e474/s...
Chceš vedieť aj aký mám netbook?
1) macbook pro/air (je na tebe aka velkost ti vyhovuje)
2) iPhone 5
3) mp3 by som vypustil, iPhone na hudbu bohate staci
Kúp si všetko v Tescu
mobil:
SE xperia x10
notebook:
» www.asus.com/Notebooks_Ultra...
mp4:
» www.samsung.com/global/microsit...
» www.birdz.sk/forum/notebook/...
Nemám žiadne kritéria Proste nech tam ide net a zahrať pár hier.
To je tak všetko. Farba by mohla byť biela aj hádam a pár filmov by sa tiež mohlo vmestiť. To sú moje obrovské požiadavky.
» www.amazon.com/Samsung-YP-U3JQ...
a aj tak, v dnešnej dobe- načo mp3, keď to máš v mobile?
a notebook mám ja tento, ale ja som asi zohnala posledný kus na svk
» www.alza.sk/samsung-np305u-...
a btw, mobil mám Samsung Galaxy Ace
to máš moje odporúčanie, to čo mám ja