Ahojte , mám otázočku ... skôr pre dievčatá ale môže sa stať aj chlapcom
So, stalo sa vám už niekedy že ste mali gélové/akrylové/... nechty a náhodou ste zavadili alebo narazili a necht sa vám odtrhol od nechtového lôžka? mne sa to nedávno stalo necht
@lady7 Mal by sa "prilepiť" späť normálne, hoc' napr. mojej starkej ("šťastie" pri šporáku) tam chvíľu ostalo tak do polovice biele, ale postupom času sa to celé pekne zahojilo. Ale napríklad takému @sitnxan -ovi to ostalo deformované doteraz a má to odmalička. Ale vo väčšine prípadov sa to dá do normálu.
on dorastie, ale to čo je odlepene to sa už neprilepí, iba to dorastie za čas novým nechtom, nech mi kto chce hovori že sa to prilepi, ja budem tvrdiť že ani bohovi! nikdy sa mi to neprilepilo a nestalo sa mi to raz...
Mne sa raz stalo to, ze sme s kamaratkou stavali za domom bunker (nebolo to pred tyzdnom, to sme boli este dzeci a ja som si tak fajne buchla po palci a odisiel mi cely nechet bol taky fialovy a vyklapaci a ani to nevonalo velmi ale zahojilo sa to super a mam novy necht
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nie. neprilepi sa tam ani za boha to mi ver.