hm, neviem veru. a toto, co radia, ze nech niekto, kto nema teplotu, ti da ruku na celo...to neviem ci je moc dobra rada. hocikedy ma clovek ruku dost studenu a potom sa to tazko da posudit...a rozlisit 36,8 a 37,2 - to uz chce dost dobry odhad teda
ja skor pouzivam druhu moznost - nechcem vediet, ci mam teplotu, aj ked sa citim, ze asi mam - niekedy si to radsej nepriznam - ked sa mi velmi nehodi byt chory
p.s i v prípade ze ta niečo bolí. a ten pocitnblby z horucky to musis rozpoznat ja napr. ked mam horucku tak ma boli palec na nohe to j dobry znak choroby, chrípky_ smiley: čo už, ale všetci ti dobre radia : stuck_out_tongue:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo na Facebooku bude určite taká aplikácia
ja skor pouzivam druhu moznost - nechcem vediet, ci mam teplotu, aj ked sa citim, ze asi mam - niekedy si to radsej nepriznam - ked sa mi velmi nehodi byt chory
p.s i v prípade ze ta niečo bolí. a ten pocitnblby z horucky to musis rozpoznat ja napr. ked mam horucku tak ma boli palec na nohe to j dobry znak choroby, chrípky_ smiley: čo už, ale všetci ti dobre radia : stuck_out_tongue: