Na prijimacich skuskach som dosiahol som 121b a minimalne pre "vyhovel" mohlo byt 151b... Mam poslat odvolanie, ma to nejaky zmysel? Dostal sa uz niekto na tuto skolu az po odvolani pokial na prijimacej skuske nevyhovel? Btw jedna sa o FPM. Dakujem
@cocca-colla myslím že úroveň obtiažnosti je všade rovnaká (alebo nie?) v @6 som narážal na @3 ktorá vyznela tak, akoby sme (hlavne ty) boli tiež niekde "pod" hranicou
Nevieš prosím ťa, od kedy môžem posielať odvolanie?
@0mega1 vieš čo ani nie.. Nitra bola horšia. SPU v NR vydáva svoju spéšl knihu s 1000 otázkami, ktoré PC vygeneruje na prijímačky. Na prijímačkách v NR mal každý iný test. A testové úlohy boli teda vo väčšine prípadov dosť postavené na hlavu. Ja čo som sa učila ekonomiku 4 roky, maturovala z nej, som pozerala na tie veci ako blb. Z 50. (cca) početnej skupiny spravilo v môj den 8 ľudí a minulý deň 5.
Odvolanie môžeš poslať hned ako obdržíš poštu od nich, že si neprijatý, a posielať môžeš do 20. júla. Lebo po 20. júli zasadne ich komisia a rozhodne, čiže až vtedy dostaneš odpoveď.
@cocca-colla Tie prijímačky som myslel konkrétne na EUBA a jej fakultách. O tom ako to prebieha v nitre som nevedel. Je len otázne či je ten systém správny keďže ten, kto môže vedieť (a mať talent) sa nemusí dostať.
Ďakujem za túto podstatnú informáciu.. Už som sa horlivo chystal že v pondelok pošlem odvolanie. Takže už iba čakať..
@0mega1 myslím, že to malo ostať tak ako kedysi. Ak si mal dobrý priemer zo SŠ a maturít, tak si nemusel robiť prijímačky. Nemala by som žiadne stresy a bola by som hneď prijatá..
Ináč, máš v PC nejaký vzor odvolania ? Ja som odvolanie ešte nepísala, čiže ani netuším ako to vyzerá.
nič v zlom...ale to odvolanie si písať ani nemusíš...keďže si ani skúšky nespravil, ( na spravenie je potrebné minimálne 151 z 300) tak neviem, na čo sa chceš odvolávať D....jedine ak sa ti to zdá málo a máš pocit, že si napísal lepšie, môžeš dať žiadosť o preskúmanie...ale takto nemáš šancu...sorry
ale ano, posli si odvolanie jednoznacne, pretoze je kravina, ze beru na odvolanie iba ak mas splnene podmienky pre prijatie.. urcite si posli, nevahaj...
jasné, že berú na odvolanie, keď máš splnené podmienky na prijatie...keby si nemal, brali by na odvolanie iba vtedy, keby skúšky spravilo iba menej ľudí, ako plánujú zobrať, čiže nejakých 250...a z tých 2000 čo sa tam každoročne hlási....tak tých 250 sa nájde vždy, čo spraví skúšky...a keď sme už pri tom...FPM je najžiadanejšia fakulta na EU...kamoška tam šla minulý rok a spravila skúšky na 202/300...a nezobrali ju tam ani na odvolanie...takže nič v zlom...ale šancu nemáš...ale môžeš skúsiť...možno tento rok motyka vystrelí...
súhlasím so @suzzi... mala som 184 bodov a celá sa trasiem aby ma aspon na odvolanie vzali... a moje spolužiačky tiež spravili nad 151 a tiež sa boja aby pomohlo aspon to odvolanie, čiže si myslím že je strata času posielať odvolanie bez toho aby si splnil podmienky. a nám to ráno na prijímačkách hovoril aj prodekan, že posledné roky sa tam hlási toľko ludí, že je zbytočné niečo také skúšať s málo bodmi....
ale tak za vyskusanie nic neda, ja by som si osobne poslala odvolanie... aj ked je tam dost natresk, ale nic uz za to nedas... ja sa tiez bojim ze aj ked som splnila podmienky tak ma nezoberu pre nedostatok miesta... uvidime
@lluucckkaa si prijata na narodohospodarsku fakultu? vau, gratulujem. mne este nic zatial nedoslo. a na aky odbor si sa hlasila? a kolko si mala bodov, prosim ta?
ja som šla tiež na fakultu hospodárskej informatiky Vzali ma na manažérske rozhodovanie a informačné technológie, ale dávam si ešte prestup/odvolanie niečo také, na hospodársku informatiku, lebo ja som si tento odbor nedávala, a do papiera napísali, že som vykonala prijímačky na MRIT a ja som sa tam vôbec nehlásila Idem tam dnes zavolať ešte :p hlavne, že tam som
Ja som prijata na uctovnictvo ale este mi ma pristi vysledok z OF mala som 169 bodov. Sharkynr zatial z NHF nemaju vysledky, aspon kamoska. Ako si dopadol?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Nerozumiem tomu @6 . Ja neviem či som prijatá.. Ale pevne verím, že budem Nepočúvaj tie rôzne keci od koľko berú a blá blá...
K téme.. skús . Ale ak sa tam dostaneš a ja nie (spravila som) tak si ma neželaj
@enes Odvolanie napíš určite, veď za to nič nedáš a veľa ľudí, ktorí sú tam prijatí, nakoniec idú na inú školu.
Nevieš prosím ťa, od kedy môžem posielať odvolanie?
Odvolanie môžeš poslať hned ako obdržíš poštu od nich, že si neprijatý, a posielať môžeš do 20. júla. Lebo po 20. júli zasadne ich komisia a rozhodne, čiže až vtedy dostaneš odpoveď.
Ďakujem za túto podstatnú informáciu.. Už som sa horlivo chystal že v pondelok pošlem odvolanie. Takže už iba čakať..
Ináč, máš v PC nejaký vzor odvolania ? Ja som odvolanie ešte nepísala, čiže ani netuším ako to vyzerá.
Našiel som toto ako najlepší:
» www.kampomaturite.cz/kampomaturite/o...
Potom toto, ale celkom dlho som nato zazeral a neviem ako je to spracovanie "zastaralé":
» www.oakuktt.edu.sk/vporadca/odvola...
A ešte toto, ale prišlo mi to skôr komické a nepovažoval som to za odvolanie v pravom slova zmysle.
» www.rozvod.euweb.cz/odvolanievs.htm...
Ešte sa nato budem musieť pozrieť, príp. kontaktovať okolie..