Vec: Žiadosť o preskúmanie rozhodnutia dekana o neprijatí na vysokoškolské štúdium v akademickom roku 2008/2009 na Katolícku univerzitu v Ružomberku.
Vážený pán prof. PhDr. ThDr. Amantius Akimjak, PhD.,
podľa ustanovenia § 58 ods. 6 zákona č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a zmene a doplnení niektorých zákonov Vás žiadam o preskúmanie rozhodnutia o neprijatí na Katolícku univerzitu v Ružomberku na detašované pracovisko v Poprade, odbor manažment.
Keďže som nezodpovedal prijímaciemu konaniu, žiadam o preskúmanie rozhodnutia. V prípade uvoľnenia miesta mám záujem o voľné miesto. Pokiaľ nezodpovedám požiadavkám o prijatí na dennú formu štúdia trojročného bakalárskeho študijného programu manažment ani po preskúmaní rozhodnutia, žiadam o komplexné vyjadrenie z akého dôvodu som nebol prijatý.
mala si si dat nejaku skolu kde by ta zobrali na 100% bez skusok ale ani ja som to nespravil a tiez som si pisal odvolanie a na to ma uz prijali, len mi dali iny studijny smer...
7.) nie vzdy to tak je. si predstav aha na KU sa mali robit skusky. Ja som nebol pozvaty ani a neustale mi omielali, ze som robil prijimacie konanie a body a ja neivem co. ... a mohol som byt prijaty pici. mozno este budem. a 100% je iste len to, ze niekedy umres
Kasko..fakt diky..velmi mi to pomože..snáď ...no ja som si dala taku školu, že som si myslela, že ma zoberú a po prijímačkách som bola 7-ma v poradí...a dnes mi prišlo, že ma neprijímajú...tak už fakt nechápem ...no nevadi...
hlavne to nepis ako nejaku sablonu. tych ich tam pride straaasne veela. musis sa vychvalit ake vyborne vysledky si dosahovala pocas studia. ci si chodila na nejake sutaze a aj mimoskolkse aktivity mozes spomenut. a este ze budes ucite prinosom pre tu skolu atd. atd. atd. skus nieco vymysliet co ta odlisi od ostatnych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vážený pán prof. PhDr. ThDr. Amantius Akimjak, PhD.,
podľa ustanovenia § 58 ods. 6 zákona č. 131/2002 Z. z. o vysokých školách a zmene a doplnení niektorých zákonov Vás žiadam o preskúmanie rozhodnutia o neprijatí na Katolícku univerzitu v Ružomberku na detašované pracovisko v Poprade, odbor manažment.
Keďže som nezodpovedal prijímaciemu konaniu, žiadam o preskúmanie rozhodnutia. V prípade uvoľnenia miesta mám záujem o voľné miesto. Pokiaľ nezodpovedám požiadavkám o prijatí na dennú formu štúdia trojročného bakalárskeho študijného programu manažment ani po preskúmaní rozhodnutia, žiadam o komplexné vyjadrenie z akého dôvodu som nebol prijatý.
Ďakujem.
S pozdravom
a uprav si to na tvoj vkus.
myslim si, ze meno dekana som tam nemusel pisat. nie je pekne, ze mu robim reklamu. ale co uz. ma ot aspon zadarmo. Tak prepac. prof. ... Akimjak