Zlatí moji, sú tu takí, čo to máte úspešne za sebou? Chcel by som vedieť, či idem po dobrej ceste podľa plánu. Bol som na elektronickej, ale vzhľadom na silu náplne a to, ako často som fajčil, to môžme prirovnať k 10-15 červeným malborkám na deň. Ten brut
@waagbistritz69 To ma napadlo. Vzhľadom na relatívne blízky účinok nikotínu a kofeínu som si myslel, že káva by bola fajn. Ukázalo sa, že ten účinok až taký blízky vlastne niejel. Chuť na cigu som mal stále a tiež aj srdce naspeedované tak, že by behom 15 minút naplnilo plavecký bazén. Potom som sa na to pozrel inak - odmena je stále len náhrada za cigu...Ergo odmena bude vždy evokovať cigu... Ergo na odmenu sa treba vykašľať, najlepšie bude, ak to prejde samo. Len som dúfal, že niekto bude vedieť aspoň hrubý časový rámec.
ku káve sa ciga strašne hodí, nedivím sa, že ti to nepomohlo a to že chceš prestať, sa proste musíš sám od seba rozhodnúť že Dosť. kolegyňa mi o tom rozprávala, vraj frajer do nej stále hustil nech s tým už prestane, a aj sa snažila ale nejak nebol dosť silné odhodlanie až sa zrazu jedného dňa zobudila a rozhodla sa že stačilo a vraj jej to zrazu vôbec ani nechýbalo..
neviem, lebo mne to tak asi nefunguje, som šťastný človek vlastne že viem prestať bez nejakých veľkých absťákov
síce to nebýva na dlho, ale zväčša sa mi to podarí keď si spojím že nervózna som vlastne furt tak či tak či fajčím či nefajčím, tak načo fajčiť, na prednáške nesom nervózna preto že potrebujem isť po nej na cigu ale proste preto že nechcem byť na prednaške.
ale teda nechapem jak može dakto absťakovať takto silno to musí byť fakt nadľudský výkon potom prestať
@bludiacisvetom Poznal som aj takých (takého), ale to je azda jediný človek na svete, ktorého názor rešpektujem mmožno dokonca viac než svoj. Je to proste osobnosť za akú sa ja nepovažujem, a preto som ani nečakal, že to zvládnem rovnako ako on. Chcel som skôr názory klasických ľudí. Ono to nieje také, že "keď to takto bude ešte deň, tak už to nevydržím!!", je to len nepríjemné.
@burble Nuž, mne sa už po dvoch hodinách začal svet zmenšovať, nevedel som sa sústrediť totálne na nič, mal som čudesné tiky..Preto som sa aj rozhodol prestať, vadilo mi, že ma niečo až tak veľmi obmedzuje. Tie dva dni boli hrozné, po pravde si ich ani veľmi nepamätám. Len slúchadlá v ušiach, mlčky som chodil sem a tam, boh vie, či som vôbec bol tam, kde som byť mal Sem-tam som do niečoho/niekoho narazil, sem-tam som sa pristihol pri tom, ako sa mi niekto snaží niečo povedať, ale ja nevnímam. Proste absťák jak má byť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
neviem, lebo mne to tak asi nefunguje, som šťastný človek vlastne že viem prestať bez nejakých veľkých absťákov
síce to nebýva na dlho, ale zväčša sa mi to podarí keď si spojím že nervózna som vlastne furt tak či tak či fajčím či nefajčím, tak načo fajčiť, na prednáške nesom nervózna preto že potrebujem isť po nej na cigu ale proste preto že nechcem byť na prednaške.
ale teda nechapem jak može dakto absťakovať takto silno to musí byť fakt nadľudský výkon potom prestať
@burble Nuž, mne sa už po dvoch hodinách začal svet zmenšovať, nevedel som sa sústrediť totálne na nič, mal som čudesné tiky..Preto som sa aj rozhodol prestať, vadilo mi, že ma niečo až tak veľmi obmedzuje. Tie dva dni boli hrozné, po pravde si ich ani veľmi nepamätám. Len slúchadlá v ušiach, mlčky som chodil sem a tam, boh vie, či som vôbec bol tam, kde som byť mal Sem-tam som do niečoho/niekoho narazil, sem-tam som sa pristihol pri tom, ako sa mi niekto snaží niečo povedať, ale ja nevnímam. Proste absťák jak má byť.
môj starký si dával napr. namiesto cigy jablko Alebo čo tak nejaké cmúľacie cukríky/žuvačky?