Urcite kazdeho z nas niekedy okradli, ci uz si kamarat nenapadne slohne cigu v krcme, v skole pero, alebo vam mladsi surodenec "potiahne" nieco, co sa mu zapaci. Ale ak sa jedna o nieco vacsie, napr. vacsi obnos panuzov, tak to nie. Skor veci stracam.
pred viac ako 10 rokmi nám rozbili okno na aute a ukradli rádio a boli sme normálne na polícii a všetko, ale už si napamätám jak sa to vyriešilo
a inak tuším od vtedy už nič (našťastie)
Omg ja som na toto magnet uplny.
Penazenku dvakrat, peniaze samotne viac krat, mobil raz, kalkulacku prosim pekne mi niekto ukradol (z tasky, nieze vzal zo stola omylom cudziu)..
Jasne o prachy ta okradnu kazdu chvilu aj v obchode v senku a podobne no a raz mi ukradli mobil a policajti ho nasli podla sim karty za co im pekne dakujem neni to vzdy tak ze su to len spiny ale nepovedali u koho ani nic no asi to bolo u nejakeho cigana s ktorym maju dobre vztahy alebo co
raz sa mi stalo ze mi ukradli 200 korun slovenskych z vrecka ale to som neriesila, nemala som ako
ale inak nasu rodinu okradaju furt, resp stavalo sa to
dve auta, kosacka, vrtacka, cely sejf, co mali babka s dedom zamurovany...to sme riesili s policou, drobne kradeze neratam
Raz dávno mi ukradli mobil. Mala som ho položený v podniku na stole, niečo sa tam riešilo a keď som sa vrátila naspäť ku stolu, tak tam nebol. Volala som na svoje číslo, ale už to bolo vypnuté. Desivé na tom je, že tam bola viac-menej len partia známych, takže to musel urobiť niekto z nich. Dostala som aj tip na konkrétnu osobu, ktorá to údajne mala spáchať, avšak ktovie, či to bol naozaj on, zdroj tejto informácie ho mohol označiť za zlodeja zámerne, mali medzi sebou nejaké spory. Je to jedno, lebo sa to aj tak nevyriešilo, boli sme s tým na polícii, ale nemalo to efekt.
My sme nasho tata konecne po niekolkych rokoch donutili kupit si nove topanky, ebo stale nosi len tenisky. Tak konecne sme ho zobrali na nakup a donutili ho kupit si dvoje topanky dokopy za cca 250 eur, v BA v Eurovei.
Zaparkovali sme niekde pri Dunaji a isli na vianocne trhy. Ked sme sa vratili, topanky prec aj s blockami, sestrina cela kabela a nechali nam len v kufri mlieko rozliate, co tam mama oprela o tie krabice z topanok.
Aj sme tam zavolali fizlov, no ale vsetci vieme, ako to dopadlo. Lebo pozname policiu
nam raz vykradli byt ale nezobrali toho vela. len hotovost nejaku,sperky a kreditky rodicom ( ale ti to stihli zablokovat nejako),a zobrali nam kresby co sme kreslili rodicom,ked sme boli s bratom mali. to nas mrzelo najviac.
Hej, v Riu v prázdnej uličke si odo mňa jeden pán zobral mobil, peňaženku (bez dokladov a takmer bez peňazí) a kartičku do metra. Dodnes si môj rozkrok pamätá jeho ruku, ktorou mi šacoval zadné vrecká na nohaviciach.
Keď som bol v prvej triede na základke, cestou zo školy som jedol buchtu. Zastavili si ma dvaja chalani (jeden prvák ako ja, druhý tretiak, hrozivé indivíduá) a tú buchtu si odo mňa zobrali. "Nabonzoval" som ich učiteľke, vypátrali ich, ale tú buchtu som už nikdy nevidel
Ked som stopoval cez Spanielsko, tak mi ukradli VSETKO okrem tasky, kde som mal plavky a zopar rozkov. Zaroven som si pri tom incidentne rozdrbal nohu, takze som este ani _chodit_ potom nevedel poriadne.
Zatiaľ chvála Bohu ma neokradli aj keď chodím na prechádzky za tmy a po tmavých uličkách, neprovokujem a nevyhľadávam spory. Musím sa zasmiať nad komentárom okrem okrádania štátom - lebo - či je to USA, Anglicko a iné štáty každý vyberá od občanov dane v rôznej podobe a sume. Napokon chceli ste demokraciu a kapitalizmis v roku 1989 tak ho tu máte a nezávidte spoluobčanom keď majú o niečo viac ako vy. A tá trestná činnosť okrádania - ani sa nečudujem, že tak to je ako je lebo ak otvorí alebo zapneme si telku je tam samá streľba, sex, klamstvo, intrigy a podvádzanie, je to jedno kde, tie náučné komédie alebo veselohry ktoré niečo dávali mladým aj starším sa akosi vytratili a teraz ak tam vo filme nie je sex, intrigy, okrádanie tak tam mládež ani nejde...
@pijemzelenycaj wtf to načo boli nejakým zlodejom detské čmárance?
ináč s tou telesnou to tiež nechápem, u nás tiež mizli z vrecúšok tenisky a tepláky a zrejme sa to teda dialo na všetkých školách, ale je to dosť nepochopiteľné načo to komu mohlo byť, si niekto potom skladoval doma kopec špinavých teplákov a úborov?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a inak tuším od vtedy už nič (našťastie)
Penazenku dvakrat, peniaze samotne viac krat, mobil raz, kalkulacku prosim pekne mi niekto ukradol (z tasky, nieze vzal zo stola omylom cudziu)..
ale inak nasu rodinu okradaju furt, resp stavalo sa to
dve auta, kosacka, vrtacka, cely sejf, co mali babka s dedom zamurovany...to sme riesili s policou, drobne kradeze neratam
nechapem fakt kto to robil
potom ešte bývalá ku koncu vzťahu o nejaký čas a radosť zo života.
Zaparkovali sme niekde pri Dunaji a isli na vianocne trhy. Ked sme sa vratili, topanky prec aj s blockami, sestrina cela kabela a nechali nam len v kufri mlieko rozliate, co tam mama oprela o tie krabice z topanok.
Aj sme tam zavolali fizlov, no ale vsetci vieme, ako to dopadlo. Lebo pozname policiu
dokonca, aj ked som nieco stratil, tak sa mili ludia ozvali, ze to nasli
Vacsinou ma ludia okradaju o cas a to ma mrzi viac nez nejaky mobil.
@atropabelladona Cize oni ten mobil nevystopovali ? ako to ?
Ked som stopoval cez Spanielsko, tak mi ukradli VSETKO okrem tasky, kde som mal plavky a zopar rozkov. Zaroven som si pri tom incidentne rozdrbal nohu, takze som este ani _chodit_ potom nevedel poriadne.
To bola situacia haha Good times.
Interne oddelko - slapky Scholl a mineralka.
a teraz vážne. nikdy ma neokradli..myslím.. nespomínam si na nič také
ináč s tou telesnou to tiež nechápem, u nás tiež mizli z vrecúšok tenisky a tepláky a zrejme sa to teda dialo na všetkých školách, ale je to dosť nepochopiteľné načo to komu mohlo byť, si niekto potom skladoval doma kopec špinavých teplákov a úborov?