chod normalne do optiky kde robia aj ocne vysetrenie a tam si urob najprv vysetrenie a potom si vyber okuliare,oni ti ich potom este prisposobia tak aby taa netlaacili,zbrusia ti sklo,plast,poradia ti,ponuknu ti servis,ZARUKU..
moje stali..uf..z nutnosti som potreboval,vybral som si tie najlacnejsie co mali.. staci znacka Lacoste..cenu sa dovtip.. ale nelutujem
@kissmeplease blbost, cez internet si ai nahodou nekupuj okuliare. Rám si musis vyskusat tak aby bol nie len pekny ale aby ti aj sedel, lebo da sa upravit len v urcitom rozmedzi... potom je tu este jeden najdolezitejsi rozmer a to je kde mas konkretne oci. Lebo v normalnom obchode ti este aj zameraju presne kde mas stred oci a podla toho vyrezu sklo, lebo aj to je velmi dolezity faktor.
@tomias@mefistotel ďakujem, na eshop sa pýtam preto lebo tu u nás sú asi 3 optiky a také pálky a okuliare, že v BA dám o polovicu menej, len problém je, že sa nemám dostať ako do BA alebo do Trnavy alebo niekde kde to bude lacnejšie
ja som si uz kupovala okuliare online, konkretne odtialto » optikasiloe.eu/sk/okuliare/dio... a som fakt sokovana ake su super...zavisi od toho kolko chces do toho vrazit no...
cez net by som si ja nekupovala, uz soms i raz kupila a aj som ich hned vratila lebo mi vobec nesedeli. urcite zvaz radsej optiku, ja som si kupovala v queensoptike v blave, tak ak si z ba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
moje stali..uf..z nutnosti som potreboval,vybral som si tie najlacnejsie co mali.. staci znacka Lacoste..cenu sa dovtip.. ale nelutujem
@kissmeplease
a mefistotel ma pravdu ,tam ti to vycentruju vsetko,kdezto na eshope ta mozu aj odrbat,uz len na znacke..
ale tak,najdi si cez vikend cas a zbehni do tt abo ba..na pockanie ti ich urobia..
toto je taka veta ze som si vygrcal polku vnutornosti
"dobre teda..kupoval som si v prahe..6500kc (270e) neriesil som to,zrak mam len jeden.."
a pri tejto aj druhu polku
ale mi je uz davnejsie jasne ze ty si kral a na tvoj zrak ma vplyv hlavne znackovy ram