vyhybaj sa sladkostiam, antibiotika ber len ked to je nevyhnutne ak ich uživaš uživaj sučasne aj probiotika, vyhybaj sa alkoholu, posilnuj imunitu. zdravo sa stravuj, nos bavlnenu spodnu bielizen, ak mas sex. partnera netreba liečiť len seba ale preliečiť aj partnera!. Skus použiť kombináciu masť a tablety.
@alexxiss ak mas sex, mozno na teba prenasa nieco chlap... jemu nic nemusi byt ale nejaky virus od byvalky preniesol do teba...
bude to zniet smiesne, ale kukni si ,,miluj svoj zivot,, alebo miluj svoje telo od Louise Hay, tam pochopis, preco mas stale mykozy.. co sa tyka psychiky, teda ak ta to zaujima
Odporucam Multigyn Actigel!!!! nestoji to sice 5korun ale je to super vec aj na prevenciu, tiez som mavala podobne problemy, toto mi takpovediac "zachranilo zivot". Je to gel z aloe vera, ziadne vedlajsie ucinky urcite vyskusaj, zarucene pomoze
@stenatko to mydlo specialne urcene na toto mam , ale niekedy mam pocit, ze prave ked ho pouzivam sa to este zhorsuje :/ a nmekupala som sa hadam uz 3 roky ja sa len sprchujem :/
@alysia aaaa nepreasa pouzivame condoms takze preniest to nema moc ako on...
@hyrdelqa a co to vyde priblizne?? a kde to kupim? aj v drogerke ci treba brat z netu?
diky baby k tomu canestenu tiez ho mozno vyskusam ale gynekolog mi povedal, ze nemam skusat zbytocne drahe somariny
alexiss skus imunologa, ak sa ti to tak casto opakuje mozno to bude v imunite. a mne bol odporuceny wobenzym su to take lieky ktore pomahaju pri liecbe ale aj na imunitu takze sa ti to nevrati. ja mam s nimi dobre skusenosti a maju ich normalne v lekarni. drzim palce
ak sa ti zda cena draha tak to nieje zas az celkom tak pretoze pri preventivnom uzivani ti to vydrzi aj niekolko mesiacov a takisto to mas aspon na 3 poriadne liecby takze ja byt na tvojom mieste ani nepremyslam a kupujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(lebo kokosák je asi na všetko
A vyhýbaj sa dlhodobému čľapkaniu vo vani (pokiaľ nemáš sedavé kúpele) a bazénom.
bude to zniet smiesne, ale kukni si ,,miluj svoj zivot,, alebo miluj svoje telo od Louise Hay, tam pochopis, preco mas stale mykozy.. co sa tyka psychiky, teda ak ta to zaujima
@stenatko to mydlo specialne urcene na toto mam , ale niekedy mam pocit, ze prave ked ho pouzivam sa to este zhorsuje :/ a nmekupala som sa hadam uz 3 roky ja sa len sprchujem :/
@alysia aaaa nepreasa pouzivame condoms takze preniest to nema moc ako on...
@hyrdelqa a co to vyde priblizne?? a kde to kupim? aj v drogerke ci treba brat z netu?
diky baby k tomu canestenu tiez ho mozno vyskusam ale gynekolog mi povedal, ze nemam skusat zbytocne drahe somariny
ja som s tym mavala velke problemy.
mne pomohla hlavne dieta. ziadne cukry! pozri si tento clanok, urcite ti pomoze pri zostavovani jedalneho listka » www.dietyachudnutie.sk/liecebne-diety/...