Ahojte zaujímalo by ma ako sa opalujete vy...mate nejake zarucene tipy ktore pomahaju urychlit opalenie alebo cim sa natierate...ja mam problem s tym ze kym sa opalim tak to trva neskutocne dlho.pouzivam spf 30 a aj tak ma vzdy specie docervena...a potom
Viem ze betakaroten alias mrkva pomaha...ale na mne to moc nefunguje...viem ze nebudem mat taku tu zlatohnedu pokozku ale chcem byt aspon trosku opalena...a zas rady natri sa slaninou mi nepiste...sesterka to skusala ja nebudem
tak májové slniečko ešte nie je také uplne teplé ako to augustové ale určite sa neopaluj hned prudko na slnko pekne postupne sa natieraj dačím a ono to pojde..ak nie hold smola nemáš taku pokožu
čo za kokotiny ze majove slnko neni take ako augustové xDDDDDDD....neskutočne ake sračky sa dokážu šírit ....slnko je stále rovnake a je jedno ci je december alebo august....zalezi ako je oblačno a ako to prepúšta lúče a podla toho sa opáliš a nie podla toho aky je mesiac....
ved to nedáva logiku ,predsa slnko je to isté aj v californii aj tu a v californii sa opaluju ludia a tu neni take silné takze tu sa neopalis ?
inak proste ked mas v genoch typ pokozky,ktorý sa neopali do hneda tak sa neopalis do hneda smola....mozno len postupne v solarku ked budes chodit pravidelne
poznam kopec ludi ako si ty,aj ja mam taky typ pokozky....bud som biely alebo cerveny....nič medzi tým...len na tvári viem byt hnedy
Opaľujem sa nejaké dve hodinky denne, krém používam hlavne na tie miesta, kde ma zvykne spáliť alebo kde mám viac znamienok, na nohy napr. nepoužívam, ja mám celkom tolerantnú pokožku voči slnku, takže ma nezvykne ani spáliť, ale tak istota je istota a odporúčam samozrejme veľa piť, potom sa nejako postupne schladiť, no a aby ti čo najdlhšie vydržalo tak odporúčam ako doplnok stravy GS Betakarotén FORTE s nechtíkom. Kúpiš to v lekárni stojí to pár eur a je to fakt bomba!!krásne a dlhé opalenie,ja som super opálená do novembra-decembra a vlastne celý rok do ďalšieho leta som stále hnedá kupujem to zo stránky pilulka.sk a k tomu využívam zľavy na nákup zo stránky » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... pekne to šetrí peniažky skús nič za to nedáš v podstate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A ak používaš SPF30 a spáli ťa, tak to používaš zle.
ale vôbec sa v tomto nevyznám, ja s opaľovaním sa, nemám problém, spáli ma na červeno a potom som hnedý .. a sa zlúpem jak had no
ved to nedáva logiku ,predsa slnko je to isté aj v californii aj tu a v californii sa opaluju ludia a tu neni take silné takze tu sa neopalis ?
poznam kopec ludi ako si ty,aj ja mam taky typ pokozky....bud som biely alebo cerveny....nič medzi tým...len na tvári viem byt hnedy
» www.naureus.sk/blog/detail/15-...