neopaľujem sa ale aj tak ma stále opáli keď som vonku... ale neprebieha to tak, že si zmyslím, že sa idem opaľovať, ľahnem si na slnko a tak... proste idem von, zabávam sa, slniečko svieti a opáli ma...
Opaľujem sa vtedy, keď som vonku, čas na to nemám vyhradený
A najčastejšie používam Daylong, ten sa mi naozaj osvedčil ako najtrvácnejši, faktor 15. A keď som vonku na obed alebo v prvých fázach opaľovania, používam faktor 30 alebo 50+, to mám nejaké vzorky od La Roche Posay, Vichy alebo Bioderma.
A z tých nižších faktorov sú celkom dobré aj tie Astrid a vlastne aj všelijaké iné
ty sa pýtaš o kolkej kto aké opalovacie mlieko používa? ved natierať sa treba stále, keď si von, aby si bola chránená, a ako často tak to si vypočítaj cez spf faktor
používam akurát tak na tvár 15 aj to len na nos a oči, zvyšok nič a zatiaľ ma ešte nikdy nepieklo, vďaka za pigment a inak na dovolenke používam nejakú tu niveu alebo garnier alebo čo je po ruke nerozlišujem to nejak.. a krém tiež tak 15-20 posledné dni aj 6
dajaky dermatologicky, musim pouzivat silnejsi, to je 30tka, pretoze mam citlive znamienka a chodievam 13:00+ az do vecera... raz som bola presne na obed... hm.. mierne povedane som doj.bala
na telo používam Nubian-faktor 6 a na tvár si dávam 30tku,od Garnier..ten Nubian je naozaj dobrý,konečne som aspoň trochu hnedá a opalujem sa cca hodinu denne, väčšinou od 13tej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Aké opalovacie mlieko používate atď?
A najčastejšie používam Daylong, ten sa mi naozaj osvedčil ako najtrvácnejši, faktor 15. A keď som vonku na obed alebo v prvých fázach opaľovania, používam faktor 30 alebo 50+, to mám nejaké vzorky od La Roche Posay, Vichy alebo Bioderma.
A z tých nižších faktorov sú celkom dobré aj tie Astrid a vlastne aj všelijaké iné
ale ak viem, že budem dlhšie na slnku a nezakrytá, tak mám detskú päťdesiatku (či tridsiatku?) z DMky
@creeson sme prirodzene opálení