@moni4441 moja spoluziacka bola ... a po 2 mesiacoch zacala znova nosit okuliare ... ale ona je bifla a vela kuka do knih ... asi zato si to dokurvila zase
@soraya moja kamarátka to chce absolvovať cez leto, vraj to mnohým ľuďom pomôže a samotný zákrok ani nebolí, skôr to hojenie, ale myslím si že to stojí za to. Je tu však riziko že sa môže zrak zasa zhoršiť ale nestáva sa to často.
ja som bol pred dvoma rokmi (takže by som si mal zmeniť profilovku, ale túto mám od registrácie a aj ostane, lebo ma na ulici podľa nej nepoznať). Robili mi to v CMO v BA. A NEVIEM SI TO VYNACHVÁLIŤ. Keď ležím v posteli na boku a kukám telku, nič mi nezavadzia, môžem nosiť slnečné okuliare, lepšie sa športuje, na kúpalisku vidím čo potrebujem ,
Ak sa rozhodneš ísť, vyber si centrum kde robia veľa operácií. Ja som si pred tým o tom dosť naštudoval, aj som si vybral metódu Lasek (kt. mi po vstupnom vyšetrení odporučila aj operatérka). Btw. názov NO-Touch je len marketingový žvást.
A odporúčam pozrieť si vplyv fázy mesiaca (spln, nov...) na hojenie rán a podľa toho si naplánuj termín zákroku.
Ak chceš ďalšie info, kľudne mi napíš do správy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Aj ja som nad tým začala uvažovať.
Ak sa rozhodneš ísť, vyber si centrum kde robia veľa operácií. Ja som si pred tým o tom dosť naštudoval, aj som si vybral metódu Lasek (kt. mi po vstupnom vyšetrení odporučila aj operatérka). Btw. názov NO-Touch je len marketingový žvást.
A odporúčam pozrieť si vplyv fázy mesiaca (spln, nov...) na hojenie rán a podľa toho si naplánuj termín zákroku.
Ak chceš ďalšie info, kľudne mi napíš do správy.