jediný nový československý film ktorý sa mi páčil (dokonca veľmi!) bol občiansky preukaz, a to aj tak pokladám za český film.. Slováci prosto nevedia točiť filmy
@poke citujem "o motion capture (počítačovú úpravu nasnímaných pohybov ľudského tela) sa postaral tím v Kyjeve. Rus Konstantin Maličenko, ktorý spolupracoval aj na filmoch Rýchlo a zbesilo 2 (2003), Nočná hliadka (2004) a Wanted (2008)" ....
spolupracoval na filmoch znamena, ze nosil kavu asistentovi upratovaca?
@tasha5@poke ja som bola na immortalitas v kine! ja a moja kamoška samé v celej kinosále! na konci som plakala od smiechu! a tá kamoška sa ku mne v polovici naklonila a vraví mi že aha, tam horí náš dom
@henci tých 16 percent je podľa mňa veľmi klamlivých, lebo tie štvorhviezdičkové hodnotenia dávali podľa mňa kamaráti tvorcov (podobne ako tomu je pri vyššie uvedenom immortalitas ) ...ale možno na zabavenie to bude dobré...a treba sa tešiť na ďalší!
a zlo náhodou nebolo až také zlé, len bolo nudné, lebo nebolo dosť zlé na to, aby sa človek smial ale zasa ani dosť dobré na to, aby to človek nejako prežíval
a tie dialógy tam boli podľa mňa vysoko autentické!
@natyfuckingo skoro všetky od Tarantina, jednoznačne.. ale nie sú to horory ale horor, čo ja viem? mne sa zatiaľ žiaden nezdal byť veľmi dobrý, to keď som bol dieťa som mal aspoň strach ísť potom od TV do postele.. ale to už dávno nie.. čo je škoda
@synekdocha no hej to poznam tiez ale skor pri tv ako film ze co sa este stane ... a ked sa straaaaasne budem nudit a zufalo na to narazim tak kuknem vtedy
hej, to je pravda, ze slovenske veci tam nie su. to su skor americke portaly ale zas csfd je zradna, bo tam casto hodnotia ludia, co sa moc kinemtagrafii nerozumeju, preto je to kus zradna stranka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
» www.csfd.cz/film/311750-zlo...
16%
"oplatí sa mi to kuknút?"
horor?
urcite
ale spočiatku to vyzeral ako dobrý film s tématikou druhej svetovej ale toto no
a súhlasím s @1 , zlo je super film na svk pomery minimálne z hľadiska komédií.
spolupracoval na filmoch znamena, ze nosil kavu asistentovi upratovaca?
» www.csfd.cz/film/264179-her...
@henci tých 16 percent je podľa mňa veľmi klamlivých, lebo tie štvorhviezdičkové hodnotenia dávali podľa mňa kamaráti tvorcov (podobne ako tomu je pri vyššie uvedenom immortalitas ) ...ale možno na zabavenie to bude dobré...a treba sa tešiť na ďalší!
» www.csfd.cz/film/328490-att...
a tie dialógy tam boli podľa mňa vysoko autentické!
@popelkasavolam asistent upratovača ale tiež asi, akože keby to bol študentský film, tak nič nehovorím, ja som si spočiatku myslel že je to paródia
@synekdocha
najlepšie to horiace ufo
@poke je mozne ze aj prve, cosi sa mi mari, lebo ak vies kto je Peter Konecny tak to zvozil a dal by to to ako ceresnicku rebricka
.. no dobre, viem že si to myslel obrazne
dúfaj len, že ti niekto poradí lepšie ako ja
a však, ide to dať režisér teraz niekde na net k voľnému pozretiu, tak to potom môžeš skúsiť
a neriad sa jebnutym CSFD.
ked uz, tak objektivnym rottentomatoes ci metacritic.
tym sa VZDY riadim ja