V každom prípade urobí poisťovňa všetko preto aby si záväzok voči tebe nemusela plniť.Už aj v TV to spomínali viackrát.Je to banda všivavá a mám s nimi len zlé skúsenosti.
A mám voči takým veciam až takú averziu, že keby som aj dostal paranoju z vlastnej smrti, radšej by som sa s pár kamarátmi dohodol, že sa v prípade potreby postaráme o rodinu toho, ktorému by sa niečo stalo.
Ak niekoho zaujima co je v skutocnosti kamenom urazu pri zivotnych poistkach a co pripravuje ludi na tychto produktoch o peniaze, napiste mi TS. Su to informacie, ktore Vam ziadna financna istitucia ani poradca neprezradi. Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Poznám prípad ako spomína @2 bol majoritný živiteľ rodiny. No vraj nedodržal takú podmienku zmluvy a takú takže z toho nič nebolo...
ale mne to vynieslo pekne peniaze ked som lezala par tyzdnov v nemocnici
takze sa nestazujem ze ju mam.
A mám voči takým veciam až takú averziu, že keby som aj dostal paranoju z vlastnej smrti, radšej by som sa s pár kamarátmi dohodol, že sa v prípade potreby postaráme o rodinu toho, ktorému by sa niečo stalo.
pises ze das nejake info ohladom zivotnej poistky,tak ak mas cosi tak mi to posli,rozmyslam ze tu moju zrusim,thanks