Je na nas, ci ju vyuzijeme, alebo nie.Iba od teba zalezi, aky zivot budes mat a ako si ho zariadi.
Bud budes zvadzat vecny boj so zivotom, ktory bud vyhras a budes uspesna a sztastna alebo budes zit zo dna na den a nic ta nebude bavit.
alebo je tu este jedna moznost....
Ale tu velmi neodporucam. Myslim si ze kazdy problem ma svoje riesenie, niekedy sa hlada tazsie, inokedy lahsie..
Nesuhlasim s nazorom ktory hlasa cirkev a spol. ze zivot sme si nedarovali a nemame pravo si ho ani vziat. To je podla mna blbost. Nikto o zivot neprosil, jednoducho ho dostal. Je jeho a ma pravo robit si s nim cokolvek.
Tymto samozrejme nechcem povedat, aby ti bolo vstko ukradnute a aby si skocila z najblizsieho mosta.
Chcem tym povedat len to ze mas pravo rozhodovat o svojom zivote.
tato tema je dsot subjektivna niekto si mysli ze zivot je len dlhy cas medzi narodenym aa smrtou ze je tolen cakanie a niekto si mysli ze je to krasna zahrada plna stžavnatych plodov ktore trena vyskusat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja lubim najme uzivanie
A o skonceni hovorme neskor aj ked nikdy neviete co sa moze stat ... klop-klop-klop
Je na nas, ci ju vyuzijeme, alebo nie.Iba od teba zalezi, aky zivot budes mat a ako si ho zariadi.
Bud budes zvadzat vecny boj so zivotom, ktory bud vyhras a budes uspesna a sztastna alebo budes zit zo dna na den a nic ta nebude bavit.
alebo je tu este jedna moznost....
Ale tu velmi neodporucam. Myslim si ze kazdy problem ma svoje riesenie, niekedy sa hlada tazsie, inokedy lahsie..
Nesuhlasim s nazorom ktory hlasa cirkev a spol. ze zivot sme si nedarovali a nemame pravo si ho ani vziat. To je podla mna blbost. Nikto o zivot neprosil, jednoducho ho dostal. Je jeho a ma pravo robit si s nim cokolvek.
Tymto samozrejme nechcem povedat, aby ti bolo vstko ukradnute a aby si skocila z najblizsieho mosta.
Chcem tym povedat len to ze mas pravo rozhodovat o svojom zivote.
NC ´