v poslednej dobe sa mi stava to, že keď sa rano zobudim mam opuchnute oči. proste z ničoho nič. pod očami vačky a viečka tiež dosť napuchnute. cez vianoce som tak mala 3 dni vkuse, skoro som cez ne nevidela a dnes zase... vôbec netušim, z čoho to môže
mne začali spúchať oči keď sedím veľa za compom alebo ich celý deň namáham ... zbehla by som skôr za očnou, ale ako akútnu liečbu ti môžem odporučiť niečo ľadové ráno na oči, mne to pomáha (niečo z mrazničky, niekto si dáva na noc kovovu lyžičku do mrazáku) očiam zdar
kúp si z lekárne krém La Roche-Posay hydraphase na oči … neviem, či si ochotná do toho investovať ale mňe pomáha, je fajný chladivý a má gélovú konzistenciu a potom @1 aj ja som počula o tých lyžičkách, dáš ich na noc do mrazáku a ráno priložíš na opuchnuté oči … ak to nepomáha, zrejme to môže byť spustené nie preťaženosťou ale alergiou, tam už klasické metódy asi nepomôžu…navštív lekára
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
:-S
@lara771 idem čeknuť, dik