tak party...prisli ku mne prespat kamaratky, ale party by som to nenazvala pozreli si horrory, zjedli pizzu a sli spaat
ale to bolo davno, teraz ked som sama doma, tak si to uzivam a nikoho nevolam ku sebe
Nie. A zapamätajte si, že vždy je lepšie mať party niekde, kde nie ste zodpovední za vzniknuté škody. Pretože mať párty doma...tak si ju vôbec neužijem. Mal by som v hlave stále myšlienky typu, že sa niečo môže stať alebo niečo môže zmiznúť... Ale to hovorím o prípade väčšej párty 10+ ľudí... Nie párty, kde si zavolám 5tich kamarátov. (tí sa dajú ešte zvládnuť )
Nemala by som koho zavolat + k nam domov by som sa hanbila niekoho zobrat =>nepamatam si ci by u nas niekedy prespalo viac ludi mimo rodiny ako 1....cize mi nikdy ani nenapadlo nad tymto uvazovat ak mam byt uprimna
Veľa krát a ako sa písalo hore, že sa človek nevie uvoľniť lebo ma zodpovednosť za dom, tak musím si zaklopať, že okrem raz ogrcanej dlážky a rozbitého kvetináču sa nikdy nič nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale to bolo davno, teraz ked som sama doma, tak si to uzivam a nikoho nevolam ku sebe
akože nie veľakrát, ale vždy intenzívne.
ale naši o tom vždy vedeli, ak tam smeruje otázka. nevadilo im to vôbec.
u seba nerátam, to je o inom