Môj ocino bude mať čoskoro narodeniny. Bývam len s ním a bratom, tak by som ho chcela potešiť nejakým originálnym darčekom. Viem, že možno niečo, čo by som mu nejakým spôsobom vyrobila alebo mu povedala, že ho ľúbim by ho potešilo viac. Predsa len ja neza
Ja som môjmu dal k 40. narodeninám občerstvovaciu stanicu Vyrobil som z modelárskej hliny takú misku a tam som mu vysipal balík Hašleriek. Tiež som mu tam napísal, že pre naj tatina.
ja som nedavno riesila tento problem ale nie pre otca ale pre kamarata a podmienku som si dala ze to musim vlastnoricne vyrobit lebo on ma take veci rad. urobila som mu knizku, kde som napisala spominky ktore som s nim zazila a napisala som mu ako ho mam rada. alebo som potom urobila priatelovi ramik na fotku (urobila, nie kupila) a dala som mu tam spolocnu fotku. ale predsa len otec je otec... ustrikuj mu ponosky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale inak @pukynka_15 má pravdu
ja neviem v živote som otcovi nič nedala. moje rady by asi ohrozili život tvojho otca
vreckový nožík, ale ten už asi má,
alebo ešte ružového macíka
ale podla mňa ho najviac potešíš, keď svoj čas venuješ jemu