Prosím vás, mohli by ste mi poradiť, či tlačivo na oslobodenie od tv dostanem v škole na recepcii? Lebo lekárka povedala, že na to potrebujem tlačivo zo školy a ona mi to potom potvrdí. Stačí, keď si to tlačivo zoberiem v 1.školský deň a potvrdené ho don
na strednej kvôli tomu isto žiadne haló robiť nebudú. pokiaľ nemáte ais, kde si treba online nahlasovať predmety, tak je podľa mňa úplne jedno, či to donesieš prvý deň, alebo druhý týždeň
@semhamforas Potom uz aj ja , ucitel ma pustal dozadu do posilky Sranda ze predtym som mu hovoril ze som oslobodeny lebo mam problemy s chrbticou a dalsi rok pride dozadu pozret a ja tam drepujem s cinkou
@mm47 presne tak ja som tiež šiel vždy do posilky. Ešte aj po škole
Tento posledný rok som bol ale oslobodený od telesnej úplne (proti mojej vôli) a telocvikárka mi robila problémy aj tak, sa jej zdalo že simulujem Čiže na konci roka odomňa vyžadovala ešte spraviť prezentácie o športovcoch. To som mal za to že som 3 roky poctivo cvičil
U nás ho dávala akčná triedna, ak bolo treba, alebo sa dalo vypýtať tuším na sekretariáte školy. A netreba to podľa mňa nijak náhliť, pokojne ti bude stačiť, keď si ho vypýtaš normálne cez šk. rok a nie tam chodiť cez prázdniny.
A neviem ako to u vás funguje, ale u nás rodič musel napísať ešte aj žiadosť a k tomu priložil ten papier zo školy potvrdený lekárom.
@piotra u nás rovnako odo mňa napríklad pýtala triedna papier od doktorky a keď som jej ho doniesla, tak mi strčila do ruky to tlačivo a že to moje potvrdenie neplatí, lebo mi zabudla dať tlačivo a že to musí doktorka vypísať + rodič dať žiadosť...tak som to musela dávať potvrdzovať znova
@piotra to bol ten problém, že na ZŠ sme také nemali, proste som doniesla potvrdenku a to bolo všetko...a tuto pozerám, že aké novoty tak som si trochu pobehala ale potom som už celý rok nemusela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Co riesis , chod si k lekarke nech ti to napise , dones ho niekedy na zaciatku skoly , to je jedno kedy.
U nas nebolo treba nic od skoly.
1. nebavil ma volejbal
2. mali sme TV bud prve dve hodiny alebo posledne , cize som mohol spat ovela dlhsie alebo odist ovela skor
Tento posledný rok som bol ale oslobodený od telesnej úplne (proti mojej vôli) a telocvikárka mi robila problémy aj tak, sa jej zdalo že simulujem Čiže na konci roka odomňa vyžadovala ešte spraviť prezentácie o športovcoch. To som mal za to že som 3 roky poctivo cvičil
A neviem ako to u vás funguje, ale u nás rodič musel napísať ešte aj žiadosť a k tomu priložil ten papier zo školy potvrdený lekárom.