Poznám zopár ľudí s ktorými sme rivali a vo všetkom hľadáme súťaž o to kto je lepší, ale neberiem to ako nenávisť (iba keď prehrám ) ale ako spôsob ktorým sa obaja posúvame vpred a máme dôvod byť čo najlepší a neuspokojiť sa s priemerným výsledkom. Ale moja nemesis je moja lenivosť a často aj ja sám.
@sianagirl245 a to je aka? @riddiculus strach z coho? @lostinthedark mas problemy zo statistikou? si zamestnany ako statistik, tak to neznasas? @mariquittka tak rodinu si nevyberas, tu si pomerne v sachu, to ma mrzi @ladydoga mnoho myslienok sposobuje depresiu a uzkost poznam tuto oblast dost intimne takze ta chapem, no je tu jedno riesenie, aj ked je narocnejsie nez sa zdato.. vies co myslim.. a nieje to otazka piatich minut, to ani zdaleka.. nebavime sa ani o par dnoch, ide o dlhodobe sustredenie v kazdom momente od zobudenia, obvzvlast rano (vtedy je to najlahsie/nie lahke/ a mam pocit ze aj najefektivnejsie).. mysliet uz velmi nemas na co, len tak slepo bezcielne sa castokrat vracias k tomu istemu, ale to uz najskor vies a tak sa snaz sustredit hlavne na zrak a sluch, to bude tvoj mozog formovat a ver tomu, ze aj napriek velkej unave, vycerpanosti prve vysledky pocitis coskoro
@torpedo08 v takom pripade treba vyhladat odbirnu pomoc. Klinicky psychologovia mozu mat zmluvy so zdravktnymi poistovnami takze financie by nemali byt problem a pokial to extremne komplikuje zivot aj psychoater vie pomoct ale samozrejme len ako doplnok k psychologovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Za všetko môžu
@riddiculus strach z coho?
@lostinthedark mas problemy zo statistikou? si zamestnany ako statistik, tak to neznasas?
@mariquittka tak rodinu si nevyberas, tu si pomerne v sachu, to ma mrzi
@ladydoga mnoho myslienok sposobuje depresiu a uzkost poznam tuto oblast dost intimne takze ta chapem, no je tu jedno riesenie, aj ked je narocnejsie nez sa zdato.. vies co myslim.. a nieje to otazka piatich minut, to ani zdaleka.. nebavime sa ani o par dnoch, ide o dlhodobe sustredenie v kazdom momente od zobudenia, obvzvlast rano (vtedy je to najlahsie/nie lahke/ a mam pocit ze aj najefektivnejsie).. mysliet uz velmi nemas na co, len tak slepo bezcielne sa castokrat vracias k tomu istemu, ale to uz najskor vies a tak sa snaz sustredit hlavne na zrak a sluch, to bude tvoj mozog formovat a ver tomu, ze aj napriek velkej unave, vycerpanosti prve vysledky pocitis coskoro
@h8u a @vinx myslite, ze vysavace vymysleli kvoli cistej podlahe?