čaute dnes som dosť nasrlam môjho otca, a už nie prvý krát, stále mu klamem na 100% je to moja chyba že vznikajú nezhody a teraz mi kúpil novú výbavu na florbyl a ja som mu ani len nepoďakoval a už v ten večer som mu zase klamal, teraz odo mňa chce písomn
Ty si taký sprostý chlapec.. ja keby mám ešte živého otca by som bol taký šťastný a ty si natoľko retardovaný že ani len poďakovať za darček nevieš a ešte mu rovno aj klamať s niečím budeš.. nevďačný kokot.
moja rada ? začni uprimnostou. to je jedina šanca ak si chceš obnovit nejaku doveru otca v teba... a absencia "prázdnych slov" by bola vítaná v tom procese...kedže s toho čo si napísal, som vyrozumela ze si sa prave nimi obhánal...stopni to
čo už stalo sa, už sa neodstane...
ale ešte je vždy čas dokázať, že si chlap a stojíš si za slovom...
keď si to foter praje, tak mu napíš tých pár slov na ospravedlnenie, hlavne napíš, že ti jed to úprimne ľúto a budeš sa snažiť napraviť...
ale pozor,... to čo si napísal, za tým si stoj!!!
nesprav si z huby "riť"...
ja fotra už nemám a tak rád by som bol, keby ešte žil, a bol som oveľa horší syn, ako ty píšeš a teraz je už neskoro, vždy keď som pri jeho hrobe plačem a prosím ho o odpustenie
ďakuejm som rád že sa nájdu aj normálny ľudia, ide o to že keď som von s kamošmi tak v pohode dačo sa stane tak sa ospravedlním poďakujem keď mi nikto dačo kúpi alebo tak , ale pri otcovi je to inak ako keby som vôbec nevnímal tie základy čo viem už od škôlky a to ma na tom najviac mrzí
ospravedlň sa akokoľvek, o to už aj tak nejde.. tvojho otca presvedčíš, že to nie sú prázdne slová svojimi činmi (!), nie písomnou formou.. toto už sa neodstane, tvoj otec sa hnevá, ale nebude navždy, aj ak by si mu to nedal písomne, ide o to snažiť sa nenahnevať ho znova a si dosť veľký na to, aby si vedel, čo zmeniť, je na tebe ako vážne to budeš brať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ahoj oci,
je to všetko Tvoja chyba, som Tvoje dieťa a dobre si ma nevychoval, tak si zjedz, čo si si uvaril alebo vymysli prijateľnú úpravu tohto pokrmu.
S láskou
syn
čo už stalo sa, už sa neodstane...
ale ešte je vždy čas dokázať, že si chlap a stojíš si za slovom...
keď si to foter praje, tak mu napíš tých pár slov na ospravedlnenie, hlavne napíš, že ti jed to úprimne ľúto a budeš sa snažiť napraviť...
ale pozor,... to čo si napísal, za tým si stoj!!!
nesprav si z huby "riť"...
ja fotra už nemám a tak rád by som bol, keby ešte žil, a bol som oveľa horší syn, ako ty píšeš a teraz je už neskoro, vždy keď som pri jeho hrobe plačem a prosím ho o odpustenie
držím ti palce.... :-S