Máte nejaké zaručené ospravedlnenky a výhovorky na hodiny, písomky, atď?
A ako si okrem rodiča a lekára môžem zohnať ospravedlnenku zato že som nebola škole? P.S. nejaké normálne .
nemozes si ju napisat sama? inak okrem uvedeneho neviem z kade chces mat ospravedlnenku.. mozes povedat pohreb, brat/sestra promoval, oslava, vystupenie, alebo si zacala chodit na rehabku lebo mas zdravot. problemy s tym a tym a potvrdenku si si zabudla vypytat ..neviem co ine..
Ja osobne by som to riešil cez neospravedlnené hodiny... Ak si nebola v škole napr. 3 hodiny - normálne povedz, že tieto hodiny nemáš ospravedlnené. Nemôže ti nikto (okrem mamy ) urobiť nič. Máš na to právo
poriadne si premysli príbeh a rozprávaj to všetkým, čo môžeš
s trochou šťastia ti buď uveria a ty si môžeš nasimulovať ďalší únos, alebo ťa pošlú k cvokárovi - a tak sa tiež vyhneš škole
normalne si ju napis sama
ale neviem ci ti to pomoze, lebo aj tak asi mate na skole urcite maximum ospravedlneniek ktore mozete priniest takze je jedno kto ti ju napise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
poriadne si premysli príbeh a rozprávaj to všetkým, čo môžeš
s trochou šťastia ti buď uveria a ty si môžeš nasimulovať ďalší únos, alebo ťa pošlú k cvokárovi - a tak sa tiež vyhneš škole
ale neviem ci ti to pomoze, lebo aj tak asi mate na skole urcite maximum ospravedlneniek ktore mozete priniest takze je jedno kto ti ju napise