a inak.... pán profesoooooor ja mám krámy ... a potom som doniesla oslobodenie že som tehotná .. a odvtedy necvičím. inak nie že by som bola lenivá, len som strašne neschopná na gymnastike.. z toho som sa vždy ulievala
trochu ma tu zarazili názory, že pohyb nezaškodí.... že ako sa potom čudujeme, že sme tučné keď v škole necvičíme a podobne.. rada by som sa k tomu vyjadrila... - cvičím každý deň - áno každý, plus občas oddychový deň na regeneráciu... kam sa dá chodím pešo... jem tak ako sa má... dovolím si tvrdiť, že som vyšportovaná... a napriek tomu sa snažím čo najviac vyhýbať z telesnej na škole... dôvod?? neefektívne cvičenie (prípadne nesprávne), nezmysel tejto hodiny - radšej pôjdem skôr domov a zničím sa športom doma - efektívne a s požadovaným tepom a pod (tí čo sa tomu venujú vedia), keď je to v strede vyučovania tak nie je príjemné prísť spotená, strapatá, unavená na ďalšie hodiny a ešte aj fungovať tak ako je potrebné, príp. napísať písomku...... takže nehádžte všetko do jedného vreca.....
a čo používam? "zo zdravotných dôvodov" "zabudla som si úbor" .. prípadne poviem, že mi je zle...
Lemry lemravé lenivé. To prečo všetci chcú len blicovať na telesnej?
Potom riť jak tank, pushupka, veľký výstrih a zmaľovaný xicht so sťahovaním brucha pred zrkadlom s nádejou v hlave / nadávanie ako je každá sebecká a nijaká daného nechce. (kto sa chce pozerať na obézneho partnera/ku, ktorý/á má v péčku a nič pre pohyb nerobí?
Ak by všetci miesto takéhoto vymýšľania radšej využili čas na pohyb, tak by to všetko vyzeralo inak. Och bože, dnešná doba je celá stratená. Hrozná generácia tuto rastie .
zabudla som úbor,som prechladnutá,mám alergiu, mám svalovicu,v poslednej dobe mi tečie krv z nosa... ...ale aj tak som veľa cvičila orpto niekt.mojim spolužiačkám-tie si práve ten úbor zabúdali nejako často
@najivna u nás je telesná v pohode, väčšina ľudí, ktorí necvičia necvičia vôbec a preto mám taký názor vyplývajúci z môjho kokotizmu. Makeup má s tým to, že všetky chcú byť pekné, len sa dosť sťažujú a nič nerobia. V mojom okololií to tak je a málokedy počujem nejaké štažnosti na seba od nejakej čo cvičí. Nehovorím, že niekto nemôže cvičiť pomimo, ale väčšinou kto cvičí v škole, cvičí aj všeobecne mimo školy. O to mi išlo. Kludne si aj z tohoto zafacepalmuj, ale to je môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nikdy som ani nemala potrebu, co som kripel? O:o
skoro ma prerazila vtedy
boli ma hlava som prechladnuta mam teplotu necitim sa dobre toto ma boli hento ma boli zle som stupila nemozem behat...
a inak.... pán profesoooooor ja mám krámy ... a potom som doniesla oslobodenie že som tehotná .. a odvtedy necvičím. inak nie že by som bola lenivá, len som strašne neschopná na gymnastike.. z toho som sa vždy ulievala
na strednej keď nemam ubor mam 5 takže ubory nie, ospravedlnenky berie iba od lekara, ale da sa to niekedy ukecať, napr. volejbalu sa uplne vyhybam
ale keď si to tak zoberem, tak ma nebavia len kolektívne hry na telesnej, vo fitku ma to baví a nemám dovod necvičiť
a čo používam? "zo zdravotných dôvodov" "zabudla som si úbor" .. prípadne poviem, že mi je zle...
Potom riť jak tank, pushupka, veľký výstrih a zmaľovaný xicht so sťahovaním brucha pred zrkadlom s nádejou v hlave / nadávanie ako je každá sebecká a nijaká daného nechce. (kto sa chce pozerať na obézneho partnera/ku, ktorý/á má v péčku a nič pre pohyb nerobí?
Ak by všetci miesto takéhoto vymýšľania radšej využili čas na pohyb, tak by to všetko vyzeralo inak. Och bože, dnešná doba je celá stratená. Hrozná generácia tuto rastie .
Česť pohybmilujúcim výnimkám
ano telesna je kruty pohyb robime tam same super veci neexistuje iny pohyb okrem nej a len ona nas udrzuje od trojcifernej vahy
kazdy kto blicuje telesnu ma automaticky 500 kilo a nic pre seba nerobi
a co s tym ma makeup to naozaj nechapem
O__O
ty sa zobud prosim ta seriozne taku znosku kokotin som uz dlho nevidela
@najivna u nás je telesná v pohode, väčšina ľudí, ktorí necvičia necvičia vôbec a preto mám taký názor vyplývajúci z môjho kokotizmu. Makeup má s tým to, že všetky chcú byť pekné, len sa dosť sťažujú a nič nerobia. V mojom okololií to tak je a málokedy počujem nejaké štažnosti na seba od nejakej čo cvičí. Nehovorím, že niekto nemôže cvičiť pomimo, ale väčšinou kto cvičí v škole, cvičí aj všeobecne mimo školy. O to mi išlo. Kludne si aj z tohoto zafacepalmuj, ale to je môj názor