Ti čo ste pozerali včera správy na JOJke budete vediet, čo myslim (dajte niekto link, neda si mi kopírovať). Žena nenastúpila do smrteľneho lietadla a zomrela na diaľnici. Toto nemôže byť náhoda...
Ja napr. hrám hru, kde je šanca 1 k 5000 že keď zabiješ nejakú príšerku, že ti padne nejaká vec. A stalo sa mi, že som zabil jednu a padlo to A tá šanca je celkom nízka (blbý príklad ale ide o šťastie)
Podľa mňa a môjho skromného osobného názoru a životného presvedčenia, ak máš určené umrieť a čosi ti do toho vojde, umrieš aj tak... Proste, že isté veci máš v živote určené ale isté si vytváraš ty sám... asi toľko
nahoda neexistuje ... a osud tiez nie ... existuje len vecia alebo mensia sanca ze sa nieco stane a tato sanca sa odvija od zavislosti roznych udalosti ktore vyvolavaju udalosti ine a od toho, ako velmi niektore z tychto udalosti zasiahnu do linie casu a udalosti tvojho zivota, pricom tento zasah udalosti do tvojich nemusis postrehnut
alebo povedane inak.. zena nenastupila do lietadla, ale zrazilo ju auto, ktoreho vodic siel prilis rychlo a nepozorne preto, lebo nechcel zmeskat lietadlo(v ktorom by inak zomrel keby ho stihol) a zachranil si tak zivot ... pokladal by si aj takyto scenar za nahodu, alebo za osud
verim na osud.. je to dane samotnou povahou casu ako takeho. nie je to trochu dost naivne a detinske si mysliet, ze my ludia dokazeme ovplyvnit buducnost? ona uz proste v tomto okamihu EXISTUJE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To nemôže byť náhoda.
Osud by existoval keby začali zomierať všetci, ktorí nenastúpili do toho lietadla
alebo povedane inak.. zena nenastupila do lietadla, ale zrazilo ju auto, ktoreho vodic siel prilis rychlo a nepozorne preto, lebo nechcel zmeskat lietadlo(v ktorom by inak zomrel keby ho stihol) a zachranil si tak zivot ... pokladal by si aj takyto scenar za nahodu, alebo za osud