Keď píšete básne, píšete to, čo vás napadne, alebo beriete do úvahy aj stopy (jamb, trochej, etc). Len to, že sme to dnes preberali v škole, ale ja si to naozaj v praxi predstaviť neviem.
nie nadarmo sa hovorí, že básnikom sa treba narodiť.. tak, ako skladateľ počuje rytmus v hudbe, ani básnikovi neznie verš rytmicky či prízvukovo sa nehodiaci
hovoris pozri sa na hviezdy a vidis nebo
no ja stale vidim ho za tebou
neviem prečo ma stale nechas cakat stale iba dufat a skusat a fukat do depresie sa nukat ist hore prudom no ja stale budem plavat za tebou
lebo myslim na ten moment
ked som sa prvý kát stretol stebou ti vieš ze sme dvaja iba ja a ty duailta od zrodu zivota originály sme oby dvaja ten čas je proste neviem ho nájst tak neklam ma a povedz čo
robit inak lebo viem že cesta nie je ina si proste má tak prestan sa bat a povedz mi čo na srdci maš čo v očami mi davas usta si nehaj na ine radsej otvor tie dvere kde máš svetlo zhasnuté ja chcem tam vidiet tu farbu co hreje pri srdci a nie ten opak aj ked nie som stebou viem že ta v srdci mam a je mi jedno aj ked do smrty ostanem sám milovat viem iba teba to sa inak proste neda tak prestan hovorit a nechaj to byt ja chcem ta citit chcem vedla teba byt Takto ?
Ak nedodržiavaš hentaké veci, je to v pohode. Myslím si však, že potom nemožno nazývať básne, ktoré to nedodržiavajú "umeleckými dielami". Básne sa stali vyjadrením seba samého, či už sú také alebo onaké. Zostáva teda iba otázka, či sa stotožnuješ s mienkou umeleckého diela nazvaného spoločnosťou, alebo si radšej prečítaš text, ktorý tak označovaný nie je, no je ti srdcu bližší
nie... ked píšem tak sa chcem hlavne vyjadriť a to mi už robí problemy nie to ešte premýšľať nad stopami... mostly
i keď na jar som mala kinda šuflikove experimenty i s týmto...
a basnikom nie som .D @8 len s rozdielom že sa vyjadrim .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
no ja stale vidim ho za tebou
neviem prečo ma stale nechas cakat stale iba dufat a skusat a fukat do depresie sa nukat ist hore prudom no ja stale budem plavat za tebou
lebo myslim na ten moment
ked som sa prvý kát stretol stebou ti vieš ze sme dvaja iba ja a ty duailta od zrodu zivota originály sme oby dvaja ten čas je proste neviem ho nájst tak neklam ma a povedz čo
robit inak lebo viem že cesta nie je ina si proste má tak prestan sa bat a povedz mi čo na srdci maš čo v očami mi davas usta si nehaj na ine radsej otvor tie dvere kde máš svetlo zhasnuté ja chcem tam vidiet tu farbu co hreje pri srdci a nie ten opak aj ked nie som stebou viem že ta v srdci mam a je mi jedno aj ked do smrty ostanem sám milovat viem iba teba to sa inak proste neda tak prestan hovorit a nechaj to byt ja chcem ta citit chcem vedla teba byt Takto ?
i keď na jar som mala kinda šuflikove experimenty i s týmto...
a basnikom nie som .D @8 len s rozdielom že sa vyjadrim .D
a keby som bola, tak by som sa formou isto neriadila.
obsah come fisrt