najhorsie co som kedy zazil, je to ocistec za hriechy páchane na ZS. Este 3 roky.. ALE profesori su perfektni a par spoluziakov , tych tam mam rad, aby som niekomu nekrivdil.
Som prváčka (teoreticky druháčka) na štátnom gympli
S Profesormi to bolo zo začiatku ťažké,ale teraz už v pohode
Čo sa týka učiva tak je to oveľa náročnejšie ako na ZŠ...A kolektív? Zo začiatku strach a hrôza samí bifloši čo celé dni sedia doma a vôbec nevedia ,že v Piatok večer sa nespí Ešteže som tam našla super Holku ktorá mi je dosť podobná a teraz je to už lepšie ,dali sme sa dokopy ,sme fajn kolektív (až na pár výnimiek) ,dá sa s nimi dobre pokecať a ták
Môj prvý rok na strednej je už pár rokov dozadu, ale pamätám si, že som si myslel, že moja trieda je úžasná a bol som z nej nadšený, lebo trieda na základke stála za hovno. Ale do tretiaku sa toho tóľko pomenilo.. tí najsuper ľudia sa stali najspičenejšími a naopak, ale niektorí našťastie zostali
Čo sa týka školy... potvrdilo sa mi, že som sa lepšie rozhodnúť nemohla Aj, keď som sa zo začiatku bála ako to budem zvládať, ale zvládla som to ešte omnoho lepšie ako som čakala
Čo sa týka spolužiakov... niektorí naozaj nula bodov... nenazvala by som to kolektívom
Na začiatku roka som mala zo školy zmiešané pocity,nevedela som ako sa zabehnem,či zapadnem do kolektívu...postupom času som si zvykala na nové pravidlá,ľudí a začala mať rada školu...do 1.polroku som makala na dobrých známkach a hlavne "šprtala"...našli sa ľudia,čo mi dobre poliezli na nervy ale ako prišiel 2.polrok,zrazu sa mi nechcelo učiť,ale mala som dobrý základ,tak som profitovala z tohto stavu nadradenosti
prišli posledné mesiace šk.roku a zaplo mi,že by som mohla trošku pohnúť kostrou a rozumom,nech si udržím také isté známky...potom som si uvedomovala ako mi budú chýbať ľudia,ktorí mi na začiatku dobre zdvihli tlak a tento rok odchádzajú...bilancia 1.ročníka na strednej je chválitebná a vo svojej podstate som s týmto šk.rokom spokojná,pretože sa z tichého,slušného dievčatka stala zdravo sebavedomá baba,čo sa vie dobre zabávať a nájsť svoju vlastnú cestu
Veľa ľudí hovorí, že I. ročník je najťažší, neviem - uvidím, v každom prípade som si vybrala ťažkú školu a naozaj bol I. ročník veľmi náročný. Profesori ako - ktorí, z niektorými sme si nesadli, najviac ma majú radi profesorky ktoré ma učia informatika/multimediálne prezentácie, slovenský jazyk/literatúra a technika administratívy. Kolektív sme neboli dobrý, myslela som si že sme asi prvé dva mesiace, potom sme sa dali do rôznych skupiniek, zistilo sa kto aký je... Ale jedno viem, že táto škola ma baví, i keď neodborné predmety sú veľmi ťažké ale čo už...
Prvák bol úplne úžasný. Rozhodne som spokojná so všetkým. Aj keď dvadsať hodín týždenne francúzštiny a všade prítomné prírodovedné (odborné) predmety boli v istom období strašiakom, bolo to super. Veľmi som si sadla so spolužiakmi (čo tam po tom, že polka triedy sa neučí franinu ale španielčinu) a taktiež aj s francúzskymi lektormi. Prírodovedné belgické gymnázium je ťažká škola, ale množstvo akcií usporiadaných vedením školy a školskou radou spravili prvák znesiteľnejším. Určite odporúčam GBZA všetkým, sú tam fajn ľudia
Tak čo ide o mňa, triedna, ktorú som na gymku dostala, ma učila asi rok dozadu na kurzoch angličtiny na AV, a tak keďže ma jedinú poznala, dala ma za predsedu a aj som ňou ostala Začiatky sú rovnaké, oťukávačky Musíš byť s niekým celý deň a noc aby si vedel aký je Ale ku koncu roka už to škrípe, lebo sú takí, ktorí chcú hľadať kompromisy a sú takí, ktorí stále lamentujú Nemôžeme im to mať za zlé, každý má právo na vlastný názor, ale keď už povie čo je zlé, tak by mal povedať aj náhradnú alternatívu a nie len do všetkého onačiť Preto som rada, že mám pár spolužiakov čo ma ako predsedu držia, lebo ja sa nerada hádam Ale škola je skvelá, aj akcie, ktoré robia školský rok oveľa znesiteľnejší ( Moja obľúbená je HLMEP » hlmep.webs.com/... môžu sa prihlasovať školy z celéj SR ak sa dohodnú s našimi ) Je to gymnázium, takže učenia málo nebolo, ale sú tu dobrí učitelia na pár výnimiek, ako všade, a tak školu určite odporúčam, Humenské štátne gymko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
S Profesormi to bolo zo začiatku ťažké,ale teraz už v pohode
Čo sa týka učiva tak je to oveľa náročnejšie ako na ZŠ...A kolektív? Zo začiatku strach a hrôza samí bifloši čo celé dni sedia doma a vôbec nevedia ,že v Piatok večer sa nespí Ešteže som tam našla super Holku ktorá mi je dosť podobná a teraz je to už lepšie ,dali sme sa dokopy ,sme fajn kolektív (až na pár výnimiek) ,dá sa s nimi dobre pokecať a ták
jeden vyzerá ako včela
jedna vykrikuje,že chce sex
jedna sa prespí s každým kto príde
jedna je proste prijebaná
nejakí tuční
dve ktoré točia len o nových handrách a šminkách
baba čo má fúzy
baba čo smrdí
chalan čo hovorí stále " no nič "
baba čo krochká ( + sa stále smeje ako prijebaná,poprípade sa pýta ,,a keby som si odtrhla hlavu,a keby som si vyrezala črevá a keby .... " )
baba čo klame non stop
baba čo je nacítená ako supermodelka,pritom má 75 kg a 160 cm (zretušované všetky fotky a potom sa cíti skvele )
a ryšavý nadržaný idiot ,ktorý sa rýpe profesorom do riti !!!
Skvelé !
Čo sa týka spolužiakov... niektorí naozaj nula bodov... nenazvala by som to kolektívom
Ešte, že je tam pár výnimiek
inak @12
Skoro som zabudla na chalana,ktorý mrte dlho hovoril pred celou triedou,že " rád čurá do vane "
Mali sme hovoriť o tom,čo robíme radi ...
@gratz pošli mi do TS email,ja ti pošlem foto v prílohe ,má proste taký včelí výraz a to obočie O___o
Ani nie,skôr Maťu
Pošlem fotku? xDDDDDD
Skús ma ignorovať aspon tak,ako ja ignorujem teba... Za pochopenie a skoré vybavenie ďakujem !
prišli posledné mesiace šk.roku a zaplo mi,že by som mohla trošku pohnúť kostrou a rozumom,nech si udržím také isté známky...potom som si uvedomovala ako mi budú chýbať ľudia,ktorí mi na začiatku dobre zdvihli tlak a tento rok odchádzajú...bilancia 1.ročníka na strednej je chválitebná a vo svojej podstate som s týmto šk.rokom spokojná,pretože sa z tichého,slušného dievčatka stala zdravo sebavedomá baba,čo sa vie dobre zabávať a nájsť svoju vlastnú cestu
konečne aj mna nejaké štastie stretlo.
Vážne je to fajn. Lepší ludia tam ani byť nemohli..
A tam to ešte tak nie je vidno