nevedela som, co ocakavat.
ale pocitala som s tym, ze sa budem viac ucit ako na gympli a tak aj je.
ale teraz ked porovnam prvy rocnik, tak druhy mi pride ovelaovela tazsi (zatial), este uvidime letny semestr.
Čakal som ťažké veci hlavne po prijímačkách. Ono tie veci ťažké nie sú, len je toho dosť a sú na nás vysoké nároky
Ale všeobecne VŠ na nepríjemne prekvapila
hmm predstavovala som si to o cosi tazsie, teda hlavne pocas semestru ale je to moj prvy semester tak to este nemozem moc posudit a samozrejme skuskove, to je o niecom inom, oproti strednej straasne moc toho, ale ide to ked sa chce a samozrejme to zavisi aj od predmetov, ja ich zatial rozdelujem na moc lahke a moc tazke aaa uz som pochopila vetu- uzivaj si strednu, kym mozes
Prvy mesiac sa mi zdal byt tazky, ale nakoniec cely semester mi prisiel ovela jednoduchsi jak som si ocakavala... ale tak samozrejme, nebolo to najlahsie
Čakal som čosi ťažké a nakoniec to bola brnkacka. Dokonca som bol prekvapený až takou nízkou obtiaznostou (ešte na Slovensku). Ak by som to mal zhodnotiť, tak základná a stredná škola boli pre mňa oveľa náročnejšie a ofc, že druhá vš (v čr) bola pre mňa ďaleko ťažšia, ale nič čo by sa nedalo zvládnuť...
ťažšie, hlavne matika v 1. ročníku a štatistika v 2., tieto predmety sme prešli asi 1/3 ročníka bez prenášania...a aj teraz vo 4. ročníku je to ťažké, samé seminárky
Narocnost intelektualna je cca taka, ako som si predstavovala, narocnost casova neporovnatelne vyssia.
Ale obsahovo som si svoje studium predstavovala dost odlisne napriklad, aj ked ta realita mi vyhovuje viac.
ani neviem, keď na strednej som mala fyziku, biolu, chémiu, čo som moc nemusela a nešlo mi ani učenie, teraz zase musím venovať viac času seminárkam + ma to v prváku a druháku aj zaujímalo, takže sa mi učilo dobre. čo sa teraz povedať nedá.
Bolo podstatne ťažšie a dosť tvrdé prebudenie sa to po strednej odfláknutej škole ....ale tak samozrejme, záleží od typu a náročnosti vysokej školy lebo niektoré sa výškami ani nazvať nedajú...
Je to neskutočný rozdiel, prechod medzi stredou a vysokou školou. Podľa mňa najťažšia časť života na VŠ, ale keď to prekonáš, už to bude v pohode
PS: Kto by mal pár minút na pomoc k bakalárke, bola by som hrozne vďačná, je to len jeden diskusný príspevok » svetvnas.blogspot.sk/2015/03/prosba-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale pocitala som s tym, ze sa budem viac ucit ako na gympli a tak aj je.
ale teraz ked porovnam prvy rocnik, tak druhy mi pride ovelaovela tazsi (zatial), este uvidime letny semestr.
Ale všeobecne VŠ na nepríjemne prekvapila
Ale obsahovo som si svoje studium predstavovala dost odlisne napriklad, aj ked ta realita mi vyhovuje viac.
@simka1311 čo ideš na veterinu či čo
PS: Kto by mal pár minút na pomoc k bakalárke, bola by som hrozne vďačná, je to len jeden diskusný príspevok
» svetvnas.blogspot.sk/2015/03/prosba-...